עגלות תינוק - וטיולונים שתקועים על 90 מעלות :-/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1398295:
יש לה חלק אחד שנהפך מאמבטיה לטיולון במשיכה של כמה חוטים ולכן גםבמצב טיולון אפשר לשנות בקלות לשכיבה מלאה,

זה רק בדגם הישן, אולי של 2009
אח"כ הם הפכו את האמבטיה והטיולון לשני חלקים נפרדים

• הוסף לסימניות
רק לי יש מוצי???
מעולה, נוסעת פצצה,גובה טוב ולא נמוכה כמו הרבה מהעגלות
נשכבת 180 מע' גם בטיולון
אומנם לא זולה אבל שווה

אם כבר באותו עניין
באיזה גיל מעבירים לטיולון?
ניסתי פעם אחת והפחד על פניה החזיר אותי ישר לחלק של האמבטיה
מצד שני היא משועממת כבר...

• הוסף לסימניות
המוצי נראית לי מאד מוצלחת, ולא יקרה יחסית לבוגאבו
אבל אני לא מתה על העיצוב שלה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1397753:
שרית יש המון עגלות יפהפיות גם עם שכיבה מלאה!
ממליצה לך מאוד להגיע לסופר בייבי בירושלים
יש לו המון דגמים בתצוגה והוא נותן ייעוץ ממש נינוח ונעים. הוא מתמצא מאוד.

איפה החנות הזאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1398159:
יויו
המחיר- כולל ערכה לניו בורן 2800. בלי- 1900. נראית שברירית אבל ממש ממש לא...

אפשר לראות תמונה שלה? (אני חסומה בנתיב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ימית;1398778:
אפשר לראות תמונה שלה? (אני חסומה בנתיב)
צרפתי . זה הטילון

קבצים מצורפים

• th (1).jpg
    KB 5.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1398783:
צרפתי . זה הטילון
תודה. נראית יפה!
מה זה ערכה לניו בורן? שק שינה? כלומר אין לה אבטיה?
יש לך הרבה ניסיון איתה?
איך השירות שלהם?
(סליחה על ההפצצה בשאלות...)

• הוסף לסימניות
הערכה לניו בורן זה כמו שק שינה. אני לא הייתי משתמשת בה לתינוק חורפי... (כמו בוגבו בי לדוגמא..) אבל אם זה תינוק שלא יוצאים איתו הרבה אז אולי כדאי...
אין לי איתם הרבה נסיון. זה מחיר קבוע פחות או יותר. קניתי בשילב והם נתנו לי שרות טוב ואמרו שאם אני רוצה לכבס את כל העגלה ולא רק את החלקים החיצוניים שנשלפים בקלות הם יפרקו לי וירכיבו אותה בשמחה... יש לי אותה שלושה חודשים. אני גרה בקומה רביעית ומקפיצה אותה עם ילד בן שנה עד למטה..
היא יחסית נמוכה. מאד צרה ולפעמים אני אפילו פותחת אותה באוטובוס בין עירוני.. (מעלה מקופל, כי זה ממש קטן וכשיוצאים מהעיר פותחת בין השורות..) מותר להעלות אותה גם למטוסים..
עניתי מספיק? ..

• הוסף לסימניות
לי יש סולה.
נשכבת עד הסוף, יחסית לא רחבה, נוסעת בקלות. ולא מאוד יקרה. בקיצור עגלה מעולה!
רק חיסרון אחד מצאתי בטיולון- הגגון. הוא די מאכזב בגודל המינימלי שלו, אבל אפשר להוסיף חלק בשביל הצל, עוד לא מצאתי משהו טוב. אבל ראיתי שקיים.
ולגבי השכיבה של 90 מעלות, גם אני חושבת שזה לא נוח לילד בכלל. מי שקנתה חושבת אחרת, וכמובן המוכרים ישכנעו אותך שאפילו עשו מחקרים וזה בריא לעמוד השדרה... אבל מהרגשה שלי עדיף עגלה שנשכבת עד הסוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1397980:
יש לי יויו. מעולה... יש להם גם ערכה לניו בורן.
קומפקטית, קלה ומקפצת מדרגות בקלות.. והקיפול שלה- בכלל תענוגג

התלהבתי עליה סופית כשראיתי אישה עולה לאוטובוס בין עירוני עם עגלה מקופלת לתיק(!!) + שקיות ביד אחת וביד שניה - הבייבי שלה...

אבל לא אקנה אותה לתינוק קטן, היא לא נראית מוגנת מספיק. כשהבייבי שלי יגדל מעט - היא הראשונה בסדר העדיפויות כרגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונת;1398179:
יש לי אותה כבר שני ילדים-
חזקה, נוסעת כמו מרצדס, ענקית וכבדהההההה
יש לה גם מושב לילד נוסף אבל לא מוכרים אותו בארץ
אם את רוצה ראיתי שמוכרים אותה בברכפלד ב"תינוקי" (יותר בזול כי כבר לא מיצרים אותה)

היה לי את הפג סקייט ל3 ילדים מדהימה!!!! גם יפה וגם חזקה, בהחלט ההגדרה מרצדס מתאימה לה.
אבל כבדה מאד ולא נוחה בנסיעות-במיוחד לו לרכב פרטי,תופסת כמעט את כל התא מטען....
לטיולון קניתי לפני שנה את היויו, ואני מאד מאד מרוצה,אנחנו כבר 3 אחיות וגיסות עם אותה עגלה.
פרקטית,מתכבסת בקלות, קלה בטרוף,והבנתי גם ששרות מעולה(ב"ה לא נזדקקתי לה עדין)
קניתי אותה בביבילנד בבני ברק,שרות ומחיר מעולים!!

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על אינגלזינה, אין כמו המוצרים שלהם, נוחים לתינוק, נוסעים בקלות והכי חשוב מתקפלים בנוחות.
וזה הדגם הכי חדש שלהם
http://www.shilav.co.il/carriages-strollers/new-born-carts/avio-stroller742-18580

עכשיו אני רואה שבאתר שלהם יש עגלה חדשה ומהממת, כנראה שעדיין לא הגיעה לישראל, שווה לשאול בשילב
http://www.inglesina.com/en/quad.html

ואם את רוצה עגלה קצת יותר מודרנית ועדיין נוחה אז זה אורבו של מאמאס אנד פאפאס, מאד מאד יפה ויחסית קטנה לכל האוירוני עגלות שיש היום.
http://www.paotot.co.il/newsite/productPage.asp?PID=10757

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1398853:
התלהבתי עליה סופית כשראיתי אישה עולה לאוטובוס בין עירוני עם עגלה מקופלת לתיק(!!) + שקיות ביד אחת וביד שניה - הבייבי שלה...

אבל לא אקנה אותה לתינוק קטן, היא לא נראית מוגנת מספיק. כשהבייבי שלי יגדל מעט - היא הראשונה בסדר העדיפויות כרגע.

יצא ליויו חלק של אמבטיה גמישה- מעין שק שינה לתינוק קטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1398390:
המוצי נראית לי מאד מוצלחת, ולא יקרה יחסית לבוגאבו
אבל אני לא מתה על העיצוב שלה..

קחי בחשבון שהמוצי כבדהההההה מאד מאד מאד.
והידית שלה גבוהה. לנשים ממוצעות ומטה זה חסרון, לנשים גבוהות זו מעלה.

• הוסף לסימניות
פג סקייט-עגלה מדהימה אבל קצת כבדה וגדולה בקיפול לככב אבל אני לא גומרת עליה את ההלל היא גם נוחה לתינוק גם כמו עריסה ונוסעת כמו קאדילאק....

• הוסף לסימניות
מה דעת הקהל על קוויני?
היא יפהפיה, לא? והקיפול גם בסדר

אבל אני מחפשת לשמוע חוות דעת עם נסיון

• הוסף לסימניות
אמרו לי שלא נח לילד לשבת ביויו,
וגם נראה לי שבקיץ הישראלי עדיף גגון יותר גדול (אני לא אוהבת תוספות גגונים)
הקיפול של היויו ממש חמוד אבל הילדים באמת נראים מרוחים בתוך הטיולון..

הטיולון היחיד שמצאתי שעונה על כל הדרישות שלי הוא הלייט וואי ציקו - את הגגון אפשר לכוון איפה שהשמש, יש לו שכיבה 160 מעלות, עם פגוש קידמי, מתקפלת מטריה ועיצוב יפה.
אם הגדול מתעייף ללכת: או שהוא עולה מאחורה על הברזלים או שאני מורידה את הגב למצב שכיבה מושיבה את בן השנה וחצי מקדימה (לכן אני מעדיפה פגוש) והגדול מתיישב מאחורה.

יש לי אותה שנתיים וחצי והדבר היחיד ש"תקנתי" בה זה עכשיו - קניתי את הריפודית לידיות האלו לאחר שהמקוריות קצת התבלו.

לא מתאים מגיל לידה במיוחד לאחת כמוני שמחפשת עריסה עם מעטפת קשה. אצלי עוברים לטיולון בגיל חצי שנה לאחר שפשוט נמאס לי מהעגלה הכבדה.

קבצים מצורפים

• bd538997035e9aaa766b22074f60b4bc.jpg
    KB 11.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מנסיון של מישהי קרובה- הקוויני באמת יפיפיה, ונוחה לילד מאד מאד.
2 חסרונות: הגגון בטיולון לא חזק, נופל הרבה.
וכן היא מאד מאד כבדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה