- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1398295:יש לה חלק אחד שנהפך מאמבטיה לטיולון במשיכה של כמה חוטים ולכן גםבמצב טיולון אפשר לשנות בקלות לשכיבה מלאה,
זה רק בדגם הישן, אולי של 2009
אח"כ הם הפכו את האמבטיה והטיולון לשני חלקים נפרדים
נכתב ע"י ניצן;1398295:יש לה חלק אחד שנהפך מאמבטיה לטיולון במשיכה של כמה חוטים ולכן גםבמצב טיולון אפשר לשנות בקלות לשכיבה מלאה,
נכתב ע"י KR;1397753:שרית יש המון עגלות יפהפיות גם עם שכיבה מלאה!
ממליצה לך מאוד להגיע לסופר בייבי בירושלים
יש לו המון דגמים בתצוגה והוא נותן ייעוץ ממש נינוח ונעים. הוא מתמצא מאוד.
נכתב ע"י tttsarattt;1398490:איפה החנות הזאת?
נכתב ע"י 7880;1398159:יויו
המחיר- כולל ערכה לניו בורן 2800. בלי- 1900. נראית שברירית אבל ממש ממש לא...
צרפתי . זה הטילוןנכתב ע"י ימית;1398778:אפשר לראות תמונה שלה? (אני חסומה בנתיב)
תודה. נראית יפה!נכתב ע"י 7880;1398783:צרפתי . זה הטילון
נכתב ע"י 7880;1397980:יש לי יויו. מעולה... יש להם גם ערכה לניו בורן.
קומפקטית, קלה ומקפצת מדרגות בקלות.. והקיפול שלה- בכלל תענוגג
נכתב ע"י שירונת;1398179:יש לי אותה כבר שני ילדים-
חזקה, נוסעת כמו מרצדס, ענקית וכבדהההההה
יש לה גם מושב לילד נוסף אבל לא מוכרים אותו בארץ
אם את רוצה ראיתי שמוכרים אותה בברכפלד ב"תינוקי" (יותר בזול כי כבר לא מיצרים אותה)
נכתב ע"י R.Design;1398853:התלהבתי עליה סופית כשראיתי אישה עולה לאוטובוס בין עירוני עם עגלה מקופלת לתיק(!!) + שקיות ביד אחת וביד שניה - הבייבי שלה...
אבל לא אקנה אותה לתינוק קטן, היא לא נראית מוגנת מספיק. כשהבייבי שלי יגדל מעט - היא הראשונה בסדר העדיפויות כרגע.
נכתב ע"י sarit_f;1398390:המוצי נראית לי מאד מוצלחת, ולא יקרה יחסית לבוגאבו
אבל אני לא מתה על העיצוב שלה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים