- הוסף לסימניות
מלצ ללא שינוימה מצב עדכון העוגנים במזרחי , האחרון
מצ עלייה קטנטנה
מלצ ללא שינוימה מצב עדכון העוגנים במזרחי , האחרון
זה מיחזור חלקי או שזה כל הסכום שנישאר במשכנתא?במחזור פנימי במזרחי על סכום של 240 אל''ש ל-12 שנים הציעו לי 4.93 במל''צ כל שנתיים, האם יש לי עוד איזה תקווה לפחות מזה,
ואם כן איך אני עושה את זה
בדיוק ,מתוך כ-350 והשאר קבועה 4.5זה חלקי ?
תגיש בבנק נוסף תראה מה נותנים לך אם זה משמעותי פחות תחזור עם ההצעה לטפחות יתכן ויורידו לךבדיוק ,מתוך כ-350 והשאר קבועה 4.5
רק נדייק לגבי העוגנים בטפחות,מלצ ללא שינוי
מצ עלייה קטנטנה
שאלה. כמה פעמים אפשר לעשות סיבוב מו''מ בין שני בנקיםתגיש בבנק נוסף תראה מה נותנים לך אם זה משמעותי פחות תחזור עם ההצעה לטפחות יתכן ויורידו לך
עד שאחד מהם מרים ידייםשאלה. כמה פעמים אפשר לעשות סיבוב מו''מ בין שני בנקים
אולי לא הסברתי קיבלתי רבית בתוספת של 0.4 יש לי סיבה לחכות כמה ימים לחתימה?בקלצ מרכנתיל ל30 שנה צפויה עליה או ירידה?
ירד בערך ב0.04%אולי לא הסברתי קיבלתי רבית תוספת 0.4 יש לי סיבה לחכות כמה ימים לחתימה?
וואוו מרווח מטורף!!!אולי לא הסברתי קיבלתי רבית בתוספת של 0.4 יש לי סיבה לחכות כמה ימים לחתימה?
תודה רבה.
אשמח שתעלה את התמהיל עם שאר המסלולים והריביותאולי לא הסברתי קיבלתי רבית בתוספת של 0.4 יש לי סיבה לחכות כמה ימים לחתימה?
תודה רבה.
קלצ או מלצ? אמרנו וואו כי חשבנו מלצ.ראשית כל התוספת 0.4 זה קלצ .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים