אז על איזה עדשה אתה ממליץ?נכתב ע"י yossmor2;373343:עדשה לא אמינה,
חדות לא משהו בכלל !!!
היתה לי כזו, והעפתי אותה,
המחיר הגבוה שלה ממש אבל ממש לא מוצדק,
ובטח לא יד שניה.
גם אצלי המייצב נדפק, זו תקלה ידועה בעדשה הזו.
נכתב ע"י yitzy;373482:24-70 - לא מספיק רחב על קרופ, אין מייצב
אני עכשיו שולח הודעה לקנון שיעקב מישראל אמר שאין צורך במייצב ושייפסיקו לייצר עדשות עם מייצבנכתב ע"י יעקב1;373485:אין צורך במייצב.
נכתב ע"י yitzy;373482:יש לי את ה17-55
ואני ממש לא מסכים עם מה שיוסי אמר!
מותר לך
ה17-55 היא עם איכות אופטית לא פחות טובה מעדשות L
והיא לדעתי העדשה הכי כדאית למצלמת קרופ
17-40 - לא מהירה, בלי מייצב וטווח קטן יותר
נודיע לקנון להפסיק לייצר?
הרבה יותר מהירה מה 17-55
המייצב אכן מיותר בטווח כזה.
יש לי כזו.
16-35 - יותר טובה אופטית אבל יותר יקרה, טווח קטן יותר ובלי מייצב
לא מכיר אישית.
24-70 - לא מספיק רחב על קרופ, אין מייצב.
לא מכיר אישית.
24-105- לא מספיק רחב על קרופ ולא מהירה
מהירה מאוד, איכות אופטית מעולה.
יש לי כזו.
החסרונות של ה17-55 הם איכות בנייה לא ברמה של L, ובעיות בצמצם ומייצב בעדשות ישנות (שדרך אגב, יגאל מ'ארליך' אמר לי שגם ב24-105 יש אותם בעיות [כן L!])
עם כל הכבוד לאדון יגאל, עד עכשיו לא שמעתי כזה דבר.
לכן ההמלצה שלי זה לקנות את ה17-55 חדשה ואם אחריות מורחבת (כדוגמת MACK)
ואני המלצתי שלא.
מניח שכוונתך למהירות פוקוס, ואני לא מסכים17-40 - לא מהירה, בלי מייצב וטווח קטן יותר
נודיע לקנון להפסיק לייצר?
הרבה יותר מהירה מה 17-55
המייצב אכן מיותר בטווח כזה.
יש לי כזו.
כנ"ל24-105- לא מספיק רחב על קרופ ולא מהירה
מהירה מאוד, איכות אופטית מעולה.
יש לי כזו.
אמנם לא ברמה של L...אבל לא רחוקהחסרונות של ה17-55 הם איכות בנייה לא ברמה של L
גם אתה מקבל כל יום עשרות עדשות לתיקון?ובעיות בצמצם ומייצב בעדשות ישנות (שדרך אגב, יגאל מ'ארליך' אמר לי שגם ב24-105 יש אותם בעיות [כן L!])
עם כל הכבוד לאדון יגאל, עד עכשיו לא שמעתי כזה דבר.
זכותךלכן ההמלצה שלי זה לקנות את ה17-55 חדשה ואם אחריות מורחבת (כדוגמת MACK)
ואני המלצתי שלא.
נכתב ע"י yitzy;373493:אני עכשיו שולח הודעה לקנון שיעקב מישראל אמר שאין צורך במייצב ושייפסיקו לייצר עדשות עם מייצב
אולי אתה לא צריך מייצב, זה לא אומר שהוא לא שימושי בהמון מקרים
ו24ממ עדיין לא מספיק רחב על קרופ (לפחות בשבילי...)
א. 55מ"מ על קרופ שווה ערך ל88מ"מ על FF...אורך מוקד שגם לדעתך מייצב 'מיועד לו'נכתב ע"י יעקב1;373511:מייצב מיועד לעדשות בעל אורך מוקד גדול יותר. למשל, 70-200.
יופי לךנכתב ע"י יעקב1;373511:נ.ב. ברשותי גוף פול-פריים, רחב מספיק בשבילי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים