תח"צ עד מתי נחשה מול הקטסטרופה של קווי בית שמש-אשדוד?

זה נמצא בכל מערכות המידע
אוטובוס קרוב לדוג'
אני יסביר מה כוונתי-
באתר של אפיקים מופיע כדלהלן-
אני יסביר מה כוונתי-
באתר של אפיקים מופיע אותה פריסת שעות רק שעה אחורה,(במקום 8 מופיע 7 וכל הלאה)
מעניין מי טעה לכאורה המידע באפיקים הוא הנכון.(יותר מסתבר שהאוטובס הראשון הוא ב7 מאשר ב8)
יכול להיות שמישהו חישב את השעות של משרד התחבורה לפי שעון חורף ואז הקדים בשעה נוספת וכו'.

קבצים מצורפים

• Schedule.pdf
    KB 89.2 · צפיות: 19
אני יסביר מה כוונתי-
באתר של אפיקים מופיע כדלהלן-
אני יסביר מה כוונתי-
באתר של אפיקים מופיע אותה פריסת שעות רק שעה אחורה,(במקום 8 מופיע 7 וכל הלאה)
מעניין מי טעה לכאורה המידע באפיקים הוא הנכון.(יותר מסתבר שהאוטובס הראשון הוא ב7 מאשר ב8)
יכול להיות שמישהו חישב את השעות של משרד התחבורה לפי שעון חורף ואז הקדים בשעה נוספת וכו'.
אכן, קיימת תקלה שמשבשת את לוחות הזמנים במערכות המידע.
כנראה ראו במשרד התחבורה שהמידע השגוי שסופק לנוסעים בערב פורים גרם לאנשים שלא לנסוע, ומשחזרים את ההצלחה

אכן, קיימת תקלה שמשבשת את לוחות הזמנים במערכות המידע.
כנראה ראו במשרד התחבורה שהמידע השגוי שסופק לנוסעים בערב פורים גרם לאנשים שלא לנסוע, ומשחזרים את ההצלחה
אתה אומר מידיעה או השערה פרועה?

תכלס האיגוד הנוסעים האלו נשמעים חברע'מנים לא?!
שנים שלא היה שינוי בקווים אלו ופתאום העניינים מתחילים לזוז.
כמובן שיש עוד מה לשפר, אבל כשרואים שישנו כיון לשינוי זה מעודד וממלא בתקווה.
אז שיהיה להם הרבה הצלחה!!!

זו הודעה שפורסמה ע"י איגוד הנוסעים בעניין שיפור התחבורה בקווי אשדוד בית שמש.
1742850740705.png

אולי בכדי לקצר את המסלול בתוך בית שמש כדאי שיסע דרך נהר דן>הרצוג וכו'?
נכן זה רעיון מצוין, גם בקווים נוספים בוצע לאחרונה שינוי דומה.
לדעתי(כתושב רמה ב') חוץ מהבשורה לתושבי רמה ד' שהדרך תתקצר(ולא רק כי הרי כולם יודעים כמה אנשים ואני ביניהם,נוסעים עד ד' כדי לתפוס מקום.)
גם אלו שגרים ברמה ב' יהנו שהאוטובוס יבוא בזמן קבוע בלי תלות בפקקים וכד בפרט בימי שישי.

נכן זה רעיון מצוין, גם בקווים נוספים בוצע לאחרונה שינוי דומה.
לדעתי(כתושב רמה ב') חוץ מהבשורה לתושבי רמה ד' שהדרך תתקצר(ולא רק כי הרי כולם יודעים כמה אנשים ואני ביניהם,נוסעים עד ד' כדי לתפוס מקום.)
גם אלו שגרים ברמה ב' יהנו שהאוטובוס יבוא בזמן קבוע בלי תלות בפקקים וכד בפרט בימי שישי.
גם דרך נהר הדן יש פקקים בירידה לערוגות ובעליה בהרצוג, כך שגם אם יש קצת פחות פקקים, השאלה אם זה שווה לגבי הנזק של רמה ב'.

גם דרך נהר הדן יש פקקים בירידה לערוגות ובעליה בהרצוג, כך שגם אם יש קצת פחות פקקים, השאלה אם זה שווה לגבי הנזק של רמה ב'.

באמת?

גם בירוחם יש פקקים, בין המכולת לסניף הדואר.

כשיש פקקים ברמה ב' יש פקקים גם בערוגות ובעליה מנהר הדן ללב הרמה, כך שייתכן ולא הרווחנו כלום מזה שהאוטובוס עובר בנהר הדן במקום נהר הירדן (חוץ מהעניין של הסטת אוטובוסים מנהר הירדן לקראת העבודות על הנת"צ)

אני נוסע פעמים רבות מקריה לרמה א' ולהיפך, ובדרך כלל זמן הנסיעה הוא אותו הדבר,
גם כשפקוק... הכיכר של לב הרמה פקוקה לכל הכיוונים.

והנה רואים הרתמות לעניין, ובשורות ממש גדולות לתחבורה.
כל הכבוד ותודה רבה רבה!

בשורה לקווי אשדוד-בית שמש.PNG

עד מתי? נחכה בימי שישי להגעת האוטובוסים 474 העמוסים ונערך למלחמת שרידה בעלייה לאוטובוסים??
עד מתי נדחף במשך כל הנסיעה באוטובוסים מפוצצים?
עד מתי נצא בשעות לא שעות לנסיעות בימי שישי????
עד מתי נחרוש את כל יישובי הסביבה בקווי 464,454????????????
נו.. בקיצור ע-ד מ-ת-י????????
גם לכם נמאס? אולי אפילו התיאשתם? מרגישים שצריכים לעשות משהו?
פורסם בעיתון המודיע שתוגברו קווי 474 בערבי שבתות וחגים...
פורסם שזה בעזרת הרב שוק

לא נראה לי שיפרסמו בלי לשנות משהו אפילו קטן....
אולי אני מדי תמים🤣🤣

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה