היתרון היחיד- זה הכסף, אם את מצליחה בזה את יכולה להגיע לבונוסים חביבים (תלוי איזה סוג טלמרקטינג ומה התנאים ) בגדול זו עבודה דפוקה מאד, אנשים טורקים את הטלפון, צועקים ומעליבים, משעמם לעשות 200 שיחות בעלות תוכן זהה בכל יום עבודה.נכתב ע"י פלאפון;1399195:אשמח לשמוע אם העבודה בטלמרקטינג קשה??
אילו יתרונות או חסרונות יש בעבודה זו??
(כמובן אשמח לחו''ד ממי שעבדה או עובדת בטלמרקטינג..)
יש טיפים עצות שיעזרו בזה?
תודה!!
נכתב ע"י פקאן;1399225:היתרון היחיד- זה הכסף, אם את מצליחה בזה את יכולה להגיע לבונוסים חביבים (תלוי איזה סוג טלמרקטינג ומה התנאים ) בגדול זו עבודה דפוקה מאד, אנשים טורקים את הטלפון, צועקים ומעליבים, משעמם לעשות 200 שיחות בעלות תוכן זהה בכל יום עבודה.
בקיצור אם יש לך אופציה אחרת, אפילו בשכר נמוך יותר- לכי על זה, בריאות הנפש חשובה יותר.
נכתב ע"י שושיה;1399323:עבדתי בעבר בהתרמה, היה משעמם, לא מספיק מתגמל (בלי בונוסים) ואפילו הייתי נרדמת תוך כדי...
היום אני עובדת בשרות לקוחות של חברת סלולר, קשה, מתסכל, דפוק כל מילה רעה לא תזיק.
אבל זה קשור גם ליחס של המעבידים שלנו.
את צריכה לברר טוב טוב (גם רוחנית) כדי להנות.
צר לי שהבנת שאני טורקת טלפוניםנכתב ע"י מקופלת;1399513:עבודה מתסכלת ברמות!!
החזקתי מעמד חודשיים בעקשנות...
חנון, את לא צריכה לכתוב שלא עבדת בזה, כי לפי המשך התשובה זה כבר מובן,
את לא מנתקת מיד כי את לא רוצה להטריח את הטלפנית אלא את עצמך...
מי שכבר עבדה בזה, יודעת איך לענות בלי לפגוע ובלי להתנשא ,אלא בעדינות ובידידות להתנצל שאין לך אפשרות, ולא להתייחס לטלפנית כעוד טרדנית מתוך מאות
ואם פרוספקט יותר מרשים אותך- תבקשי ותקבלי (כמובן אם יש סיכוי שתתרמי...)
אני לא מתכוונת אליך באופן אישי, אלא פונה בעצם לכל אלה שעדיין לא מכירים את הצד השני של השפורפרת-
אנא תתייחסו לטלפניות כבני אדם...
היא בסה"כ אשה שמנסה להתפרנס...
הבנתי שאת עונה , ולא מיד טורקת בלי להודיע אפילו,נכתב ע"י חנון;1399514:צר לי שהבנת שאני טורקת טלפונים
אני עונה בעדינות מצטערת אין לי אפשרות לתרום כי זה האמת, ועונים לי סליחה ומנתקים
אני ממש ממש לא חושבת כמו שכתבתנכתב ע"י מקופלת;1399521:הבנתי שאת עונה , ולא מיד טורקת בלי להודיע אפילו,
אבל עדיין לפי ההמשך שאת לא יכולה לתרום לכל טלפנית מזדמנת, זה לא נשמע שזה בא מתוך הבנה שהטלפנית בעיניה היא אחת ויחידה ולצורך פרנסתה (ובריאות נפשה) זקוקה לתרומות...
התשובה שלך נשמעת בסדר גמור, אבל זה תלוי בנימה וכו'
ושוב, אני לא פונה דווקא אלייך...
נכתב ע"י חנון;1399578:אני ממש ממש לא חושבת כמו שכתבת
אני מרחמת על הטלפנית שלא מצאה עבודה אחרת ולכן אני עונה לה בנימוס שאין לי אפשרות כי מה לעשות שבעלי אברך ואנחנו לא ברון רוטשילד?
רוצה שאעלה לכאן את הדפי חשבון שלי ואספר לך עם איזה ניסים אנחנו חיים?
אין אימון מינימלי אפילו אם בן אדם מסרב תמיד???
נכתב ע"י מקופלת;1399601:רק לענות יפה ומתוך הבנה. (זה לא עולה...)
נכתב ע"י חנון;1399604:זה מה שאני עושה!
מוזמנת להתקשר אלי בתור טלפנית...
נכתב ע"י חנון;1399622:חוץ ממה שדורשים מהציבור לענות יפה לטלפנית אני דורשת מהטלפנית אימון מינימלי ואם מישהי אומרת אין לי אפשרות לתרום אל תדחקי אותה לקיר "אולי תרומה חד פעמית"?
כשאני שומעת טלפנית ש"מתחננת" למשהו קטן או חד פעמי וכו', מתחשק לי פשוט לתת לה בחפץ לב ובשמחה את האחוזים הספורים שהיא מקבלת בלי לתת את כל התרומה.נכתב ע"י חנון;1399622:חוץ ממה שדורשים מהציבור לענות יפה לטלפנית אני דורשת מהטלפנית אימון מינימלי ואם מישהי אומרת אין לי אפשרות לתרום אל תדחקי אותה לקיר "אולי תרומה חד פעמית"?
נכתב ע"י עפולה;1399648:כשאני שומעת טלפנית ש"מתחננת" למשהו קטן או חד פעמי וכו', מתחשק לי פשוט לתת לה בחפץ לב ובשמחה את האחוזים הספורים שהיא מקבלת בלי לתת את כל התרומה.
הבעיה היא לא בטלפניות אלא במי שנותן להם הוראות מדויקות מה להגיד.
נכתב ע"י מקופלת;1399663:זה לא תמיד רק האחוזים,
זה התסכול ולפעמים גם איבוד מקום העבודה ,אם טלפנית לא מכניסה לא מחזיקים אותה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים