עובדת /עבדת בטלמרקטינג ???

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם העבודה בטלמרקטינג קשה??
אילו יתרונות או חסרונות יש בעבודה זו??
(כמובן אשמח לחו''ד ממי שעבדה או עובדת בטלמרקטינג..)
יש טיפים עצות שיעזרו בזה?

תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1399195:
אשמח לשמוע אם העבודה בטלמרקטינג קשה??
אילו יתרונות או חסרונות יש בעבודה זו??
(כמובן אשמח לחו''ד ממי שעבדה או עובדת בטלמרקטינג..)
יש טיפים עצות שיעזרו בזה?

תודה!!
היתרון היחיד- זה הכסף, אם את מצליחה בזה את יכולה להגיע לבונוסים חביבים (תלוי איזה סוג טלמרקטינג ומה התנאים ) בגדול זו עבודה דפוקה מאד, אנשים טורקים את הטלפון, צועקים ומעליבים, משעמם לעשות 200 שיחות בעלות תוכן זהה בכל יום עבודה.
בקיצור אם יש לך אופציה אחרת, אפילו בשכר נמוך יותר- לכי על זה, בריאות הנפש חשובה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1399225:
היתרון היחיד- זה הכסף, אם את מצליחה בזה את יכולה להגיע לבונוסים חביבים (תלוי איזה סוג טלמרקטינג ומה התנאים ) בגדול זו עבודה דפוקה מאד, אנשים טורקים את הטלפון, צועקים ומעליבים, משעמם לעשות 200 שיחות בעלות תוכן זהה בכל יום עבודה.
בקיצור אם יש לך אופציה אחרת, אפילו בשכר נמוך יותר- לכי על זה, בריאות הנפש חשובה יותר.

ברור שאם היה לי משהו אחר לא הייתי מסתכלת לכיוון....:eek:

• הוסף לסימניות
עבדתי בעבר בהתרמה, היה משעמם, לא מספיק מתגמל (בלי בונוסים) ואפילו הייתי נרדמת תוך כדי...
היום אני עובדת בשרות לקוחות של חברת סלולר, קשה, מתסכל, דפוק כל מילה רעה לא תזיק.
אבל זה קשור גם ליחס של המעבידים שלנו.
את צריכה לברר טוב טוב (גם רוחנית) כדי להנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1399323:
עבדתי בעבר בהתרמה, היה משעמם, לא מספיק מתגמל (בלי בונוסים) ואפילו הייתי נרדמת תוך כדי...
היום אני עובדת בשרות לקוחות של חברת סלולר, קשה, מתסכל, דפוק כל מילה רעה לא תזיק.
אבל זה קשור גם ליחס של המעבידים שלנו.
את צריכה לברר טוב טוב (גם רוחנית) כדי להנות.

בדיוק זה העבודה בחב' סלולר.....
אבל ב''ה שהסביבת עבודה חרדית..

• הוסף לסימניות
אף פעם לא עבדתי בטלמרקטינג אבל מלראות יום יום שמחפשים טלפניות אני מבינה שהעבודה קשה ומעייפת ולכן תמיד חסרות עובדות.
אני אישית לא מטריחה את הטלפנית יותר מידי ואומרת לה בתחילת הדרשה אין לי אפשרות לתרום ומנתקת
1] המעשרות שלי יוצאים מהבנק עוד לפני ההכנסות ובכל מקרה אני לא יכולה לתרום כל שני וחמישי לטלפנית מזדמנת
2] ארגון אנונימי דרך הטלפון זה לא נשמע לי, פרוספקט שמגיע הביתה יותר אמין

• הוסף לסימניות
זה מאוד מתיש, אחרי חודש או יותר מרגישים שחיקה, כמה אפשר לשכנע ולדרוש את אותו טקסט?

• הוסף לסימניות
עבודה מתסכלת ברמות!!
החזקתי מעמד חודשיים בעקשנות...
חנון, את לא צריכה לכתוב שלא עבדת בזה, כי לפי המשך התשובה זה כבר מובן,
את לא מנתקת מיד כי את לא רוצה להטריח את הטלפנית אלא את עצמך...
מי שכבר עבדה בזה, יודעת איך לענות בלי לפגוע ובלי להתנשא ,אלא בעדינות ובידידות להתנצל שאין לך אפשרות, ולא להתייחס לטלפנית כעוד טרדנית מתוך מאות
ואם פרוספקט יותר מרשים אותך- תבקשי ותקבלי (כמובן אם יש סיכוי שתתרמי...)

אני לא מתכוונת אליך באופן אישי, אלא פונה בעצם לכל אלה שעדיין לא מכירים את הצד השני של השפורפרת-
אנא תתייחסו לטלפניות כבני אדם...
היא בסה"כ אשה שמנסה להתפרנס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1399513:
עבודה מתסכלת ברמות!!
החזקתי מעמד חודשיים בעקשנות...
חנון, את לא צריכה לכתוב שלא עבדת בזה, כי לפי המשך התשובה זה כבר מובן,
את לא מנתקת מיד כי את לא רוצה להטריח את הטלפנית אלא את עצמך...
מי שכבר עבדה בזה, יודעת איך לענות בלי לפגוע ובלי להתנשא ,אלא בעדינות ובידידות להתנצל שאין לך אפשרות, ולא להתייחס לטלפנית כעוד טרדנית מתוך מאות
ואם פרוספקט יותר מרשים אותך- תבקשי ותקבלי (כמובן אם יש סיכוי שתתרמי...)

אני לא מתכוונת אליך באופן אישי, אלא פונה בעצם לכל אלה שעדיין לא מכירים את הצד השני של השפורפרת-
אנא תתייחסו לטלפניות כבני אדם...
היא בסה"כ אשה שמנסה להתפרנס...
צר לי שהבנת שאני טורקת טלפונים
אני עונה בעדינות מצטערת אין לי אפשרות לתרום כי זה האמת, ועונים לי סליחה ומנתקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1399514:
צר לי שהבנת שאני טורקת טלפונים
אני עונה בעדינות מצטערת אין לי אפשרות לתרום כי זה האמת, ועונים לי סליחה ומנתקים
הבנתי שאת עונה , ולא מיד טורקת בלי להודיע אפילו,
אבל עדיין לפי ההמשך שאת לא יכולה לתרום לכל טלפנית מזדמנת, זה לא נשמע שזה בא מתוך הבנה שהטלפנית בעיניה היא אחת ויחידה ולצורך פרנסתה (ובריאות נפשה) זקוקה לתרומות...
התשובה שלך נשמעת בסדר גמור, אבל זה תלוי בנימה וכו':rolleyes:

ושוב, אני לא פונה דווקא אלייך...

• הוסף לסימניות
אני עובדת כבר מעל 4 שנים במכון מחקר של גופי ממשלה העבודה בפירוש קשה מאד,חוץ מזה שאת יושבת על כסא (ולא עומדת או רצה אחרי ילדים..) אבל צריך להתחנן לאנשים כמו לבקש צדקה בשביל שיענו לך (ואצלינו רוב המחקרים ארוכים מאד) ושיסכימו לעוד שאלה ועוד פעם עד שנסיים...
אצלינו אין בונוסים...(אבל מצד שני לא מלחיצים אותנו ...אין לנו הספקים) ...
וזה עבודה שוחקת אני כבר יותר משנה מחפשת בנרות עבודה אחרת ולא מוצאת...
מאחלת לך למצוא עבודה טובה יותר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1399521:
הבנתי שאת עונה , ולא מיד טורקת בלי להודיע אפילו,
אבל עדיין לפי ההמשך שאת לא יכולה לתרום לכל טלפנית מזדמנת, זה לא נשמע שזה בא מתוך הבנה שהטלפנית בעיניה היא אחת ויחידה ולצורך פרנסתה (ובריאות נפשה) זקוקה לתרומות...
התשובה שלך נשמעת בסדר גמור, אבל זה תלוי בנימה וכו':rolleyes:

ושוב, אני לא פונה דווקא אלייך...
אני ממש ממש לא חושבת כמו שכתבת
אני מרחמת על הטלפנית שלא מצאה עבודה אחרת ולכן אני עונה לה בנימוס שאין לי אפשרות כי מה לעשות שבעלי אברך ואנחנו לא ברון רוטשילד?
רוצה שאעלה לכאן את הדפי חשבון שלי ואספר לך עם איזה ניסים אנחנו חיים?
אין אימון מינימלי אפילו אם בן אדם מסרב תמיד???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1399578:
אני ממש ממש לא חושבת כמו שכתבת
אני מרחמת על הטלפנית שלא מצאה עבודה אחרת ולכן אני עונה לה בנימוס שאין לי אפשרות כי מה לעשות שבעלי אברך ואנחנו לא ברון רוטשילד?
רוצה שאעלה לכאן את הדפי חשבון שלי ואספר לך עם איזה ניסים אנחנו חיים?
אין אימון מינימלי אפילו אם בן אדם מסרב תמיד???

אוי ווי, :eek:
את ממש , אבל ממש לא חייבת לתרום ואפילו לא לטלפנית אחת,
רק לענות יפה ומתוך הבנה. (זה לא עולה...:))
לא שמעתי אותך בטלפון, רק לפי מה כתבת היה נראה לי כך,
מתנצלת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1399601:
רק לענות יפה ומתוך הבנה. (זה לא עולה...:))

זה מה שאני עושה!
מוזמנת להתקשר אלי בתור טלפנית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1399604:
זה מה שאני עושה!
מוזמנת להתקשר אלי בתור טלפנית...

נראה לך שהחזקתי מעמד?
כבר 6 שנים לא בתחום...
אבל זה עדיין חרוט לי;)

• הוסף לסימניות
חוץ ממה שדורשים מהציבור לענות יפה לטלפנית אני דורשת מהטלפנית אימון מינימלי ואם מישהי אומרת אין לי אפשרות לתרום אל תדחקי אותה לקיר "אולי תרומה חד פעמית"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1399622:
חוץ ממה שדורשים מהציבור לענות יפה לטלפנית אני דורשת מהטלפנית אימון מינימלי ואם מישהי אומרת אין לי אפשרות לתרום אל תדחקי אותה לקיר "אולי תרומה חד פעמית"?

אז אני עונה בד"כ "אחשוב ע"כ, תני לי טלפון לחזור אליך אם תהיה לי אפשרות"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1399622:
כשאני שומעת טלפנית ש"מתחננת" למשהו קטן או חד פעמי וכו', מתחשק לי פשוט לתת לה בחפץ לב ובשמחה את האחוזים הספורים שהיא מקבלת בלי לתת את כל התרומה.
הבעיה היא לא בטלפניות אלא במי שנותן להם הוראות מדויקות מה להגיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1399648:
כשאני שומעת טלפנית ש"מתחננת" למשהו קטן או חד פעמי וכו', מתחשק לי פשוט לתת לה בחפץ לב ובשמחה את האחוזים הספורים שהיא מקבלת בלי לתת את כל התרומה.
הבעיה היא לא בטלפניות אלא במי שנותן להם הוראות מדויקות מה להגיד.

זה לא תמיד רק האחוזים,
זה התסכול ולפעמים גם איבוד מקום העבודה ,אם טלפנית לא מכניסה לא מחזיקים אותה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1399663:
זה לא תמיד רק האחוזים,
זה התסכול ולפעמים גם איבוד מקום העבודה ,אם טלפנית לא מכניסה לא מחזיקים אותה...

היה טוב אם המעסיקים היו עושים שיעורי בית היטב ונותנים להם רשימת תורמים פוטנציאלים של אנשים שיש להם, ולא לפי הספר טלפונים שמגיעים באקראי לאברכים ומשפחות קשיי יום שאין להם ליום יום.
ועוד יש טענות למה אנשים טורקים טלפונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת