- הוסף לסימניות
תודה על ההשקעה בכתיבת התגובה המפורטת! אני לומדת ממכם המוןהיי רותי, את מפתיעה מיום ליום!
נראה מקסים!
את התמונה הראשונה הכי אהבתי, אם כי, לענ"ד, היה טוב, אם היית באה טיפל'ה מלמעלה (ממש תזוזה של כמה מילמטרים עם המצלמה, שלא יראה שצילמת לא בגובה "העיניים" של העוגה)
עשיתי לה קרופ קטן ותזוזה קטנה בהכהיה (לבלס)
לגבי הסטיילינג, מובן שרצית כאן אוירה כפרית חמימה, וזה נראה מקסים, הייתי עושה אותה יותר מוקפדת (לא בתוצאה, אלא בעיצוב עצמו, שיראה הכי טבעי שאפשר אבל לא בלגן לא מאורגן)
למשל, שמת נייר חום מקומט מתחת למגש - זה מהמם, אבל לא הייתי מראה את ההתחלה שלו שרואים את התחתית, כי זה עוד בלגן לתמונה.
עוד דוג' - הסיבים שיוצאים מהבד שק - אפשר לוותר עליהם, או לארגן אתם יותר מוקפד.
נשמע זוטות, אבל זה עושה את ההבדל בין תמונה טובה למקצועית יותר...
התאורה בראשונה - לטעמי הכי טובה ומאוזנת, יש מצב שהייתי מביאה רפלקטור (קאפה לבנה) מצד ימין, כדי להדגיש את התלת מימדיות של העוגה.
באופן כללי, מה שגורם למזון להראות תלת מימדי ויוצא מהתמונה - זה תאורה אחורית, או נוטה לאחורית, כאן מדובר בתאורה צידית (מעט שרופה), אבל היא עדיין מחמיאה לתמונה...
עד כאן דעתי הלא מקצועית
המון הצלחות רותי!
צפה בקובץ המצורף 507942
תודה על ההשקעה בכתיבת התגובה המפורטת! אני לומדת ממכם המון
לגבי התאורה כשהיא אחורית הרקע מסתיר אותה . לכן אני מביאה אותה תמיד צידית
יש לך רעיון לזה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים