www.prog.co.il
www.prog.co.il
העני יקרה בבקשה האם הבצק של הקרנץ תפוחי עץ מתאים ללקראנץ מלוי שוקולד או קקאו?מתכון בעמוד השני.![]()
שמרים!
מכירות את המאפים המושחתים האלו של נאמן. כן, אלו המשולשים עם סוכריות שוקולד מעל. אלו שעושים להם ביס וכל השוקולד משפריץ לפה. מדביק את הלשון לחיך ו...נחנקת. מכירות? אז גם אני מכירה. אבל אני בבית. ולא כל כך קונה בנאמן. אבל הילדים רוצים. ואם רוצים אז אני אכין משהו שגם אני אוהבת שאם ממש יתחשק לי...www.prog.co.il
אם רוצים להכין פס שמרים-
מרדדים בצק לעלה גדול.
מורחים מילוי
מגלגלים.
כך מכינים 2 כרוכיות.
מגלגלים אחד עם השני כמו בורג.
לקראנצ'-
יש הוראות כאן
![]()
מאפים - קראנצ' תפוחי עץ---
העליתי איפה שהוא באיש את רעהו. אבל מעלה כאן לטובת הפורום שלנו טעעעעיייייים! המתכון הזה התפרסם בחוברת של לב אם. חלק מהרכיבים הושמטו שם בטעות [לא יודעת איך קרתה שם הטעות] אני מעלה כאן בשלימות לטובת כל אלו שקיבלו את החוברת....וגם לצמי שלא קיבלה ורוצה מתכון מוצלח מאוד. לבצק: 1 קילו קמח 3/4 כוס...www.prog.co.il
בבקשה אנני כרגע יכולה לשלוח מייל כתבי לי את המתכון בבקשה תודה רבה.וואו,
יש לי מתכון מהמם,
אבל אין לי אותו פה,
אני יכולה להביא לך במייל,
תכתבי לי לg7193589 ג'ימייל... ואני יגיב לך בעז"ה אחרי צהריים או מחר בבבוקר.
בהחלטהעני יקרה בבקשה האם הבצק של הקרנץ תפוחי עץ מתאים ללקראנץ מלוי שוקולד או קקאו?
תודה רבה על ההשתדלות.בדיוק נתקלתי במתכון באתר כל רגע
עדיין לא ניסיתי
נשמע טוב![]()
לא תפסיקו לאכול: מתכון לעוגת שמרים נדירה - כל רגע
אוהבים עוגות שמרים? 'כל רגע' מגיש מתכון לעוגת שמרים נדירה וטעימה במיוחד, כל אחד שינסה יאמץ אותה לתמיד, עוגה במילוי של שוקולד מושלם ובציפוי פירורי בצק פריך היוצרים את הטעם והמראה המשובח לעוגה מוצלחתwww.kore.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //