- הוסף לסימניות
תודה!
פשוט ישבתי בסלון בסוף יום והצצתי לאתגר....ומבטי ישר נח לו על ערימת חולצות ליד מגהץ שאין לי כח למלאות לו מים אפילו...
או שזה בזכותו....
כשהם חושבים שיש לנו זמן לבדיחות..."תליתי כביסה!!"
נערך לאחרונה ב:
תודה!
פשוט ישבתי בסלון בסוף יום והצצתי לאתגר....ומבטי ישר נח לו על ערימת חולצות ליד מגהץ שאין לי כח למלאות לו מים אפילו...
העלית את אותה תמונה פעמיים.
אופס...העלית את אותה תמונה פעמיים.
מקלדות רבות נשתברו בפורום זה עם טענות נכונות כאלו. למעשה זה הפורמט, ומי שרוצה לזכות כנראה צריך גם לעמוד בהנחיות האתגר, גם ליצור יצירה יפה שתניע את הצופים להצביע, וגם להספיק להעלות בעמוד הראשון, אחרת סיכוייו קטנים יותר. אין לי אלא לבקש מהמדרגים (ואכן הרבה עושים כך) להתייחס להנחיות האתגר, ולא להצביע ליצירות שלא עומדות בהנחיות.@מנהל ai
אולי כבר דובר איפשהו
משהו שלא ברור לי בכל האתגרים האלו
האם התחרות היא על הקונספט של התמונה או עד כמה היא יפה
נראה שכל אחד מפרשן את זה אחרת וגם הרבה מהמדרגים לא טורחים לקרוא את הפרטים של האתגר
למשל באתגר הזה צריך
- לבחור חפץ יומיומי ולהפוך אותו למיכל שמכיל עולם קטן: חדר, נוף, עיר, יער או כל סצנה אחרת.
- בתוך החפץ צריך להיות עולם עשיר בפרטים, בין אם זה סלון מפורט, נוף טבעי, עיר מיניאטורית או חוף ים קסום.
- לשלב בין המרקמים והצבעים של החפץ לבין העולם שנמצא בתוכו.
חלק מהיצירות לא ממש עונים על התנאים האלו
אבל בגלל שתמונה נחמדה בעין למי שלא קרא את האתגר זה מקבל דירוג
בעצם יש כאן 3 תחרויות
* הרעיון הכללי של היצירה
* מימוש הרעיון בפרומפט (לא תמיד קל להמיר את הרעיון הכללי לתמונה הרצויה)
* עד כמה תמונה נעימה לעין (יש תמונות שיש בהם רעיון חזק אבל לא כיף להסתכל על התמונה)
אולי האתגר אמור להיות בכמה שלבים
קודם הצעת רעיונות לרעיון ליצירה והרעיון המנצח יעלה לתחרות למימוש הכי טוב של יצירה מאוד מסויימת
למשל בעולמות בתוך חפצים אם כולם ינסו ליצור בדיוק את אותו עולם בתוך אותו חפץ התחרות תתחיל להיות להיות צמודה עם הבדלים דקים בין היצירות והמנצח יהיה מי שהצליח להביא את הביצוע המושלם
סליחה, אבל נראה לי שגם הרבה מאד מהיוצרים לא טורחים לקרא את הפרטיםהרבה מהמדרגים לא טורחים לקרוא את הפרטים של האתגר
נכון אבל גם אם הבעיה של היוצרים תפתר הבעיה של המדרגים תשאר וישאר המוטיבציה להעלות יצירות ברמה נמוכהסליחה, אבל נראה לי שגם הרבה מאד מהיוצרים לא טורחים לקרא את הפרטים
אפשר עדיין להעלות שוב?
כןאפשר עדיין להעלות שוב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים