היום בין 8-9 בערב בנין העיריה לשכת דגל התורהשלום וברכה
אמרו לי שעיריית בני ברק פרסמה מודעות ברחוב על מוקדים שיהיו בהם עו"ד כדי לחתום על תצהיר בשביל הרב קו
משהו יודע מתי זה ואיפה?
תודה רבה
כדי לעדכן ברב קו פרופיל גיאוגרפי שמקנה זכאות להנחה, צריך להציג חשבון חשמל \ מים \ ארנונה בכתובת המדוברת.משהו יכול להסביר מה קורה פה
בשביל מה צריך עו"ד למה ולמה
איך מקבלים אישור אחרי דקה? לא צריך ללכת עם המסמך לתחנת ׳על הקו׳?לא לוקח אחריות.
אחד המסמכים שהעליתי היה חסר וחלקי.
ניסיתי בכל זאת.
אחרי דקה קיבלתי אישור.
פשוט אין להם זמן לבדוק את כל הבקשות.
בהצלחה.
כנראה שהתכוון אישור על זה שהמסמכים נקלטו במערכת.איך מקבלים אישור אחרי דקה? לא צריך ללכת עם המסמך לתחנת ׳על הקו׳?
איפה היה רשום ?היום בין 8-9 בערב בנין העיריה לשכת דגל התורה
מחר בשעות הבוקר, לא זוכרת את השעה המדויקת שהיה רשום![]()
איזה מערכת?כנראה שהתכוון אישור על זה שהמסמכים נקלטו במערכת.
את יכולה לשלוח לי את הרב קו והמסמכים בכיף (אם זוכרת איפה אני גרהאיזה מערכת?
בסוף הרב קו שלי, ידנית, צריך להיות מעודכן בפרופיל החדש עם הזכאות להנחה!
אשמח גם לדעת.איפה היה רשום ?
למישהו יש מידע לגבי מחר
יואו אני ממש ממש אשמח!!את יכולה לשלוח לי את הרב קו והמסמכים בכיף (אם זוכרת איפה אני גרה),
יש לי קורא כרטיסים בבית ודרך האתר העליתי בקשה לי ולבעלי וזה טופל תוך פחות מיממה.
איפה קונים קורא כרטיסים לרב קו?את יכולה לשלוח לי את הרב קו והמסמכים בכיף (אם זוכרת איפה אני גרה),
יש לי קורא כרטיסים בבית ודרך האתר העליתי בקשה לי ולבעלי וזה טופל תוך פחות מיממה.
בעמדות על הקו. 10 ש"ח.איפה קונים קורא כרטיסים לרב קו?
איפה יש עמדות כאלה בבני ברק אזור שיכון ה'?בעמדות על הקו. 10 ש"ח.
רחוב ירושלים הכי קרוב.איפה יש עמדות כאלה בבני ברק אזור שיכון ה'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //