- הוסף לסימניות
בואו נבנה יחד בית של חסד וישועות! 
אנשי חסד יקרים,
אני עומדת בחצר ביתי, והלב שלי מלא עד גדותיו.
סביבי ערמות של אוצרות – חולצות קלילות לקיץ, נעליים שיחבקו רגליים קטנות, עגלות ומוצרים לתינוקות, מצעים רכים, צעצועים שיציתו שמחה, כלי מטבח שימלאו בתים בנחמה, שמלות מהודרות לאירועים ושמלות פשוטות ליום-יום. זה גמ"ח הישועות שלנו
מעיין של נתינה שזורם מדי יום, מחלק הכל בחינם, לשם שמיים, באהבה גדולה.
כל מה שצריך לבית, למשפחה, לנשמה.
אני זוכה להיות שליחה בחסד הזה, לראות את העיניים הבורקות של מי שמקבל.
אבל כשאני מביטה על האוצרות היקרים האלה, חשופים לשמש הקופחת ולגשם, הלב שלי נצבט. אני חולמת על מבנה נייד – בית קטן שיגן על החסד הזה, שיאפשר לנו לשמור על כל השפע הזה בכבוד ולחלק אותו במהירות, בלב רחב.
זה לא סתם מבנה – זה משכן של אהבה, של זכויות, שיישא את התפילות של כולנו ויביא ברכה לכל מי שמושיט יד.
אתם, הלבבות הטהורים של עם ישראל, יכולים להפוך את החלום הזה לאור זוהר!
תרומה של מבנה נייד,
כמה תפילות מלבכם
, או שיתוף של המילים האלה – כל מעשה הוא זרע של ישועה שיצמח לעץ גדול. 
"מצווה גוררת מצווה" – כשאנחנו נותנים, ה' פותח את שערי השמיים ומשפיע עלינו ברכה עד בלי די.
אני מאמינה בכל ליבי שהחסד שלכם ימלא את עולמכם באור ויביא ישועות לכם ולמשפחותיכם.
רוצים להצטרף לחסד? התקשרו אליי: 0559539672
או שלחו הודעה –https://wa.me/c/972559539672
הלב שלי פתוח ומחכה לכם!
תודה שהלב שלכם פועם בחסד. שתזכו להרבות אהבה, להאיר נשמות, ולהרגיש את חיבוקו של ה' בכל רגע.
גמ"ח הישועות
אנשי חסד יקרים,
אני עומדת בחצר ביתי, והלב שלי מלא עד גדותיו.
סביבי ערמות של אוצרות – חולצות קלילות לקיץ, נעליים שיחבקו רגליים קטנות, עגלות ומוצרים לתינוקות, מצעים רכים, צעצועים שיציתו שמחה, כלי מטבח שימלאו בתים בנחמה, שמלות מהודרות לאירועים ושמלות פשוטות ליום-יום. זה גמ"ח הישועות שלנו
מעיין של נתינה שזורם מדי יום, מחלק הכל בחינם, לשם שמיים, באהבה גדולה.
כל מה שצריך לבית, למשפחה, לנשמה.
אני זוכה להיות שליחה בחסד הזה, לראות את העיניים הבורקות של מי שמקבל.
אבל כשאני מביטה על האוצרות היקרים האלה, חשופים לשמש הקופחת ולגשם, הלב שלי נצבט. אני חולמת על מבנה נייד – בית קטן שיגן על החסד הזה, שיאפשר לנו לשמור על כל השפע הזה בכבוד ולחלק אותו במהירות, בלב רחב.
זה לא סתם מבנה – זה משכן של אהבה, של זכויות, שיישא את התפילות של כולנו ויביא ברכה לכל מי שמושיט יד.
אתם, הלבבות הטהורים של עם ישראל, יכולים להפוך את החלום הזה לאור זוהר!
תרומה של מבנה נייד,
כמה תפילות מלבכם
אני מאמינה בכל ליבי שהחסד שלכם ימלא את עולמכם באור ויביא ישועות לכם ולמשפחותיכם.
הלב שלי פתוח ומחכה לכם!
תודה שהלב שלכם פועם בחסד. שתזכו להרבות אהבה, להאיר נשמות, ולהרגיש את חיבוקו של ה' בכל רגע.
גמ"ח הישועות
הנושאים החמים