נכתב ע"י צביזון;2441192:יש אפשרות לעשות בחירה של אובייקט מתוך תמונה בפוטושופ ע"י כלי הפנטול (במקום עם הלאסו ודומיו)?
זה עושה לי קווים, אך אני רוצה בחירה.
נכתב ע"י צביזון;2441699:כשיש לי תמונה שבה בין היתר רואים כסא, ואני רוצה לבחור אותו על מנת לחלץ אותו מהתמונה, יש אפשרות לבחור אותו בעזרת הפנטול?
אני מסתדר יותר מהר להקיף עם הפנטול, ולא עם כלי הבחירה האחרים כמו הלאסו ומטה הקסם. אבל הפנטול עושה לי צורות סביב הכסא. אני רוצה שיעשה לי נמלים של 'בחירה'. זה שייך?
נכתב ע"י צביזון;2441699:כשיש לי תמונה שבה בין היתר רואים כסא, ואני רוצה לבחור אותו על מנת לחלץ אותו מהתמונה, יש אפשרות לבחור אותו בעזרת הפנטול?
אני מסתדר יותר מהר להקיף עם הפנטול, ולא עם כלי הבחירה האחרים כמו הלאסו ומטה הקסם. אבל הפנטול עושה לי צורות סביב הכסא. אני רוצה שיעשה לי נמלים של 'בחירה'. זה שייך?
נכתב ע"י שאול יצחק;2442061:אז אח"כ את הולך ל-paths והופך את זה לבחירה עם נמלים.
נכתב ע"י צביזון;2442172:תודה רבה. זכור לי מה שהעלית שם, אך כיון שאיני מבין אנגלית כלל חשבתי שזה לא רלוונטי בשבילי.
בכל אופן אבדוק את זה. (מעניין. שמתי לב שאפילו שעברו שבועיים הקישורים עוד זמינים).
היכן ממוקם ה paths הזה?
נכתב ע"י הני p;2443085:קופצת על האשכול
איפה מגדירים בפוטושופ כתיבה מימין לשמאל (כמו בעיברית) כדי שבהקלדה המילים לא יצאו הפוכות?
נכתב ע"י ליבליב;2443140:לedit - preferences- typ
ותחליפי ל middle eastern
תסגרי את הפוטושופ תפתחי מחדש.
ואת בן אדם מאושר שוב.![]()
נכתב ע"י הני p;2443152:מעולה!!!
תודה רבה רבה!!! (בן אדם מאושר)
נכתב ע"י שאול יצחק;2443192:זה לא מספיק, עדיין הסימני קריאה שבסוף שורה וכו' יופיעו בתחילת שורה...
ולכן עכשיו צריך גם ללכת בתפריט הרגיל, שנמצא למעלה, ל- type
language options
ואז
middle eastern features
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //