- הוסף לסימניות
לצערי המנטור שלי אינו חש בטוב, ואני זקוק לעזרה בתמחור עבודה לתמ"א 38, באופן דחוף אשמח.... כמו"כ ניתן לסייע לי דרך המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בתודה מראש
נכתב ע"י נחמי ווייס;1902254:מעניין יהיה שתרשום את המחירים שיעצו לך, לפי מה ששמעתי מכמה בפורום הפער מאחד לשני הוא עצום!
יהיה כאן אקשן...
נכתב ע"י נחמי ווייס;1902747:יש לך אפשרות לחשב כמה זמן ממוצע יקח לך לבנות את הקומפלקס הזה?
יצא לך כבר לעבוד על תמ"א?
מה שכתבתי למעלה זה אחרי שנודע לי על פער מטורף בין תלתטיסטים, שאחד גבה 1000 ש"חעל מבנה של תמ"א- מחיר הזוי לכל הדעות (לא ראיתי את התוצאה הסופית של הרנדר, כך שאני לא יודעת מה הרמה אבל זה בקושי שווה את הבניה עצמה לא כולל משחקי תאורה ומטריאלים)
רוצים להיות טובים ולהיכנס לשוק, אבל שוברים אותו עוד לפני שנכנסים אליו...
נכתב ע"י יעקב שקרקה;1902615:זה אמור להיות מקצועי , ב) דווקא חשבתי שאקבל ממך תשובה ברורה יותר לאור המקצועיות שלך, בכל אופן מדובר על מבנה שהוא קומפלקס של 3 מבנים בעלי 8 קומות למעוניינים לעזור![]()
נכתב ע"י revrut;1903551:עכשיו כשפרטת יותר מה סדר הגודל של ההדמיה- יהיה קל יותר לעזור בתמחור.
כי אינה דומה הדמית מבנה בודד של 5 קומות להדמית קומפלקס שלם ובו 5 בניינים של 10 קומות.
טווח המחירים שנראה הגיוני בעיני הוא 3500-5500 ש"ח
יכולים להיות שינויים לפה ולשם בהתאם למורכבות כל מבנה/ 3 מבנים זהים לעומת מבנים שונים זה מזה/ כמות המבטים הנדרשת/ פיתוח סביבתי מורכב לעומת שתילה בתמונת רחוב ועוד...
אשמח מאד לשמוע עוד דעות כאן, כדי לראות היכן אני עומדת במושגים שלי...
נכתב ע"י נחמי ווייס;1903888:בהתחשב בכך שמחיר סביר למבנה אחד הוא באזור ה 3000, אז 5500 לכל הפרוייקט הוא מחיר ממש ברצפה.
השאלה שנשאלת שוב,
מה כוללת ההדמיה,
האם המבנים חוזרים על עצמם
וכו'
וכדו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים