- הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח את outlook
מישהו יכול לעזור לי דחוף???
הוא נותן לי שגיאה כזו:
צפה בקובץ המצורף 20301
מישהו יכול לעזור לי דחוף???
הוא נותן לי שגיאה כזו:
צפה בקובץ המצורף 20301
נכתב ע"י RCpro;149129:אז ראשית, אנו לא מעוניינים לעזור לך תוך 6 דק', מקובל עליך?
שנית, הפעלת המחשב מחדש, ניסית?
שלישית, נסה לעשות ככתוב בהודעת השגיאה, ניסית כבר?
רביעית, פעם הבאה תעלה תמונת PNG או JPG באיכות קצת יותר גבוהה.
נכתב ע"י Shimy Lev;149141:שלישית, נסה לעשות ככתוב בהודעת השגיאה, ניסית כבר?
כמה שזה נכון....
נכתב ע"י bris;149267:יש תוכנה שנקראת SACNPST - והיא יודעת לתקן את קבצי ה PST של אופיס במידה ויש בהם בעיות. אני לא זוכר את המיקום המדויק שלה אבל היא נמצאת באחת התיקיות הפינימיות של אופיס. חיפוש קצר במחשב ימצא אותה בקלות. היא אפילו בעברית (במידה וממשק האופיס שלך בעברית ג"כ).
הזמן שלוקח לה לתקן את הקובץ הוא פונקציה ישרה של גודל הקובץ (מה שיכול להיות הסיבה גם לבעיה, אם הקובץ גדול מעל 2 GB ובטח אם הוא גדול מעל 4 GB) .
יש גם תוכנות צד ג' שיודעות לתקן את המסד הנתונים של אאוטלוק.
אם אתה רוצה להכנס לאאוטלוק בלי לתקן את הקובץ (או לתקן פעם אחרת) אתה יכול להחליף את קובץ ברירת המחדל גם בלי לפתוח בכלל את האאוטלוק. כפתור ימני מעל קיצור הדרך של אאוטלוק בתפריט התחלה ואז מאפיינים וניהול קבצי נתונים (אני נמצא כרגע במק - ושם כידוע אין אופיס בעברית, אז אולי אני לא מדייק בשמות)
rhon.co.il
@פנחס ציור עיפרון אין לי את האופציה הרביעית שציינת ולא עוזר לינא להודיע עם עזר
- פתח להגיע את הגדרות Windows (ניתן לשם על ידי לחיצה על כפתור התחל → הגדרות או על ידי לחיצה על Windows + I).
- עבור אל חשבונות → חשבון דואר ויישומים .
- בחר את חשבון Gmail שלך ולחץ על ניהול .
- הסר הסימון מהאפשרות לפתוח את לוח השנה באופן אוטומטי דרך Outlook, אם זו מופיעה שם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים