בואי נסביר לך שלב אחר שלב:נכתב ע"י גולדי לב;832082:נוווווווווו....
למה לא עונים לי.
אוווווווף, לכולם עונים ורק לי לא.
דיייי!!!
נכתב ע"י גולדי לב;832082:נוווווווווו....
למה לא עונים לי.
דיייי!!!
בטוחה שתעמדי במחיר?נכתב ע"י גולדי לב;832060:אני צריכה דחוף הדמיית בנין לצורך פרוספקט פירסומי, תעלו לי מהר, וכמה שיותר...
נכתב ע"י גולדי לב;832082:נוווווווווו....
למה לא עונים לי.
דיייי!!!
חבר'ה לא יפה אני חושב שהיא ברחה...נכתב ע"י גולדי לב;833688:שלום לכולכם.
דבר ראשון - שלום.
דבר שני, מגיע לכם קצת על-הראש:
אני פותחת את האתר ורואה את התגובות ששלחתם, ואני אומרת לעצמי: "וואו, איך לא הצלחתם לקרוא את הנימה שנסיתי לשזור במילים שכתבתי".
בסך הכל רציתי איזשהיא הדמייה ישנה או משהו חינמי וזול, פשוט כי אני חסומה לגישה חופשית ואין לי מספיק אתרים כדי להסתדר לבד. אחרי כמה דקות מכתיבת ההודעה הראשונה, שמתי לב שההודעה שכתבתי היא מידיי משעממת ורציתי לתפוס קצת יותר תשומת לב, לכן כתבתי את ההודעה השניה, בשיא האיזי, ות'אמת לא תיכננתי כאלו תגובות. כולה כתבתי את זה בצחוק אחד גדול, ואתם לקחתם את זה מזה קשה. לכאורה יש לכם מישקעים מנצלנים וכדו' (כמו שהיה משמע מהתגובה הכי נזעמת, להלן ציטוטון: יש אנשים שחושבים שחייבים להם הכל...ואם הם לא קיבלו את מבוקשם תוך פחות משעה הם יתעבצנו ויתחילו לרחם על עצמם כאילו כולם קשרו קשר נגדם...
למה?
למה לקבל גם את החסד של אנשים מדהימים פה מהפורום כמובן מאליו?! ויתרה מכך- לחשוב שהם חייבים לך...
איפה העין הטובה?
איפה כף הזכות?
ואותו אשאל איפה כף הזכות שלך?), אבל אני לא מתיימרת להיות כזאתי.
בסוף הסתדתי לבד.
אבל אתם לא צריכים להגיב לכזה דבר באופן בו הגבתם. מותר לשפוט לכף זכות, וגם לנסות להסתכל על הדברים מזווית טיפטיפה אחרת.
הדבר הנכון ששמתי אליו לב אחרי שקראתי את הכל, הוא שלא ביקשתי את הבקשה שלי בצורת בקשה והתחננות אלא בקשתי כמו שהנהלים הם כך שכולם מעלים לכולם.
זה צודק. ואני מתנצלת באמת, באמת באמת.
ביי לכולכם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים