- הוסף לסימניות
אני צריך לקנות עכשיו מחשב חדש
אשמח לעזרה בבניית מפרט טוב
ייעוץ טיפים המלצות וכו'
ייעוץ טיפים המלצות וכו'
אני צריך לקנות עכשיו מחשב חדש
ייעוץ טיפים המלצות וכו'
@אוקיי נט @aridesk
אשמח לקבל חוו"ד על המותגים
XPG
MSI
היה לי מחשב נייד של דל
הלוח אם הלך טוטלוס
בגלל שהמטען נשרף והוא עשה קצר בלוח
היה לי אותו 4 שנים וזה עלה לי 4,000 ש"ח
אני כבר לא יודע האם שווה להשקיע במחשבים ממותגים
או שהכל אותו דבר פחות או יותר
כי ממילא החלקים העיקריים של המחשב מיוצרים ע"י חברות אחרות
וכולם משתמשים אם אותם חלקים פחות או יותר
כבר יש לי מפרטמחשב נייד זה תמיד מותג
אם יש מקום לנייח עדיף.
תוכלו לשלוח במייל הרשום מטה דרישות מהמחשב איזה סוג שימוש ונבנה לכם מפרט מצוין המחיר טוב.
1. לקחתי את המחשב למעבדהלגבי הלוח אם, צריך לבדוק במעבדת תיקונים (לכאורה לא אצל טכנאי רגיל) אם אפשרי אולי לתקן משהו, או לחילופין לברר אצל מישהו מתמצא שיבדוק אם אפשר להזמין לוח אם תואם למחשב (בד"כ באיביי וכד')
MSI זה מותג ידוע כמעולה
כמו לכולם יש להם סדרות טובות יותר וטובות פחות
השני לא ידוע
השאלה שלי מהיכן הנבואה שלכם שבמחשב מותג MSI (או כל מותג אחר שבסוף תחליטו עליו לאחר הבירורים), לא יקרה המקרה המזעזע הזה של שריפה מטען ואח"כ קלקול הלוח אם.
לדעתי דברים כאלו לא קורים כל יום, אבל קורים לפעמים, וזה לא מעיד כלל שהמותג פח...
במקום זה, אם חשוב לכם מאוד להיות מכוסים על מקרה כזה, הייתי ממליץ דווקא לקנות בארץ מחשב עם אחריות מורחבת ל3-5 שנים (לא יודע אם קיים 5 שנים, צריך לברר), בשונה מקנייה מחו"ל שאפי' אחריות לשנה לא תמיד יש ויש רק אחריות מוגבלת שהמוצר לא היה פגום...
גם המחשבים שיש להם אחריות גלובלית, אבל לפעמים האופציה של הרחבת האחריות בתשלום מוצע רק למחשבים שנקנו בארץ...
בעיקרון מותגים מצוינים עם אמינות אבל כמובן הכל תלוי בדגמים וברמות
כבר יש לי מפרט
אבל אני לא מאמין שאתה יכול להתחרות עם ניואג
השאלה שלי מה חוות דעתך על המותגים הללו
אשמח אם תוכל לענות לי
נייד כןבעיקרון מותגים מצוינים עם אמינות אבל כמובן הכל תלוי בדגמים וברמות
ב XPG אתה מתכוון למחשב נייד?
יודע, מכיר, בדיוק לכן שאלתי, זה דגם ראשון של החברה קשה לדעת כמה הוא יחזיק, אבל ביקורות ראשונות מדווחות על איכות בניה גבוההנייד כן
פחות רואים את זה בארץ
ייעוד המחשב
שרטוט ומידול (הדמיות לא כרגע)
אוטוקד, רוויט, סקצאפ
מחשב נייד
מעבד: intel i7
דור: 10 ומעלה
זכרון: 16 / 32 RAM
סוג כונן: SSD nvme
גודל כונן: 512GB / 1T
גודל מסך: 15.6 - 17
כרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650
יש לך הצעת מחיר עבורי אשמח לשמוע
לא קונים פרה בשביל כוס חלבאפשרי אפילו מטען שרוף
נשבר הפין
אתה בטוח ? המחירים שלהם לא מי יודע מה ובפרט אחרי משלוחאבל אני לא מאמין שאתה יכול להתחרות עם ניואג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים