- הוסף לסימניות
דיללת את הצבע או שאין צורך?אני קשקשתי בגואש
דיללת את הצבע או שאין צורך?אני קשקשתי בגואש
נרטבה לך החולצה מאז שקשקת בגואש?אני קשקשתי בגואש
יצא מצוין
עוד לא עבר כביסה
לא דללתידיללת את הצבע או שאין צורך?
לאנרטבה לך החולצה מאז שקשקת בגואש?
אם זה יתרטב.לא
השארתי לייבוש על קולב
ומאז היא שם, מחכה למסיבה
מה אמור לקרות אם יתרטב?
להמרח?
צודקתאם זה יתרטב.
זה ימרח
גואש בד"כ יורד.....
אז תזהירי את הבת שלך שלא תרטיב את החולצה בכלל.
גם לא בנט"י
ובטח שלא לכבס
היום, בשונה מבעבר, הגואש רחיץ.
החולצה נראית מקסים
עדין רלוונטי ?זה מה שגמאני התכוונתי, לנסר מחלק אחד, כדי שיהיה כמה שפחות שביר ורגיש
ורעיון נוסף: לעשות כך אבל על מזרן ישן,אח"כ לרסס( למטה בחצר) עם ספריי חום.ולקינוח- להוסיף לו כתפיות מחבל תריס.(או כל דבר אחר) לנוחות המשתמש... תולה עליו כמו תיק,ולא צריך לסחוב אותו, ואין מצב שמתפרק ,ואפילו אפשר להישען עליו בנסיעות וכו..
בכל מקרה -יש לי אחד כזה מוכן שהכנתי לפני 10 שנים ועדיין קיים ושלם .ופנוי אם תרצו (לגיל 3 ) בירושלים.
צבעי (ככה כותבים?) / סייד
יש לי סרבל ג׳ינס + חולצה משובצת
אני רוצה להוסיף כתמי צבע על הסרבל - איך כדאי? איזה צבע ואיזה מברשת?
כמו״כ איפה לדעתכן אפשר להשיג דליי צבע ריקים? ומברשות / רולרים...
ושאלה אחרונה... יש אולי רעיון לבניית דמוי סולם קטן?
תודה מראש!
אפשר תמונה של התחפושות להשראה?ככה זה נראה
כתבי לי למייל cdmiler בג'ימיילאפשר תמונה של התחפושות להשראה?
היי, הסולם עדין רלוונטי ?זה מה שגמאני התכוונתי, לנסר מחלק אחד, כדי שיהיה כמה שפחות שביר ורגיש
ורעיון נוסף: לעשות כך אבל על מזרן ישן,אח"כ לרסס( למטה בחצר) עם ספריי חום.ולקינוח- להוסיף לו כתפיות מחבל תריס.(או כל דבר אחר) לנוחות המשתמש... תולה עליו כמו תיק,ולא צריך לסחוב אותו, ואין מצב שמתפרק ,ואפילו אפשר להישען עליו בנסיעות וכו..
בכל מקרה -יש לי אחד כזה מוכן שהכנתי לפני 10 שנים ועדיין קיים ושלם .ופנוי אם תרצו (לגיל 3 ) בירושלים.
ממזמן כבר לא!@רבקי בינעט
הנעליים עדיין רלוונטי?
יש לך במקרה אפשרות לשלוח לי תמונה לשל התחפושת להשראה?ממזמן כבר לא!
אבל כל נעל ישנה שיש לך ממשהו שלא צריך נהפכת בכמה דקות לנעל מלוכלכת עם צבע.
תסתכלי באשכול הזה בעמוד הראשון ישנה תמונה.יש לך במקרה אפשרות לשלוח לי תמונה לשל התחפושת להשראה?
pggh0583
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים