כל עוגה שטובה בהקפאה.אמא שלי ביקשה שאביא עוגת גבינה לחג
אבל היא גרה 3.5 שעות נסיעה ממני
יש לכן רעיונות?
להקפיא את העוגה היטב לפני הנסיעה.אמא שלי ביקשה שאביא עוגת גבינה לחג
אבל היא גרה 3.5 שעות נסיעה ממני
יש לכן רעיונות?
דווקא אצלינו יש הרבה שמנת אין מחסור. רעיון להכין. השאלה אם לא יופשר בדרך והפירורים יירטבו?עוגת גבינה פרורים טעימה קלה להכנה, ולא דורשת שמנת מתוקה שאין להשיג עכשיו..
לדעתי עם הקפאה טובה היא תשרוד את הדרך, אבל אולי המומחיות יגידו, נסיעה של שעתיים וחצי היא עברה בשלום.
המתכון בכוסות מדידה, לדעתי מהסוכר אפשר קצת להמעיט
3.5 כוסות קמח
200 גר' חמאה
א. אפיה
סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
-- לעבד לבצק פרורים
קילו גבינה או 750 + שמנת חמוצה
2 ביצים
כוס סוכר
2 סןכר וניל
2 כפות קמח
פודינג וניל
---- לערבב טוב
לשים ב3 תבניות אנגליש קייק שכבת פירורים, קרם גבינה, ופרורים
להכניס לתנור 170 מעלות 50-60 דק'
לתת חצי שעה להתקרר
אין סיכוי, זה לא יעבור...אני הייתי קונה בעיר שהיא גרה עוגה טעימה ויפה![]()
ואיזה עוגה טובה בהקפאה? בד'כ יש ציפויים שלא יחמיא להם הקפאהכל עוגה שטובה בהקפאה.
את מקפיאת את העוגה טוב טוב,, מכניה למקפיא גם 2 בקבוקי מים גדולים.
באריזאת עוטפת במגבת את העוגה עם הקרח ביחד.
העוגה הזו מעולה בהקפאהואיזה עוגה טובה בהקפאה? בד'כ יש ציפויים שלא יחמיא להם הקפאה
שבוע טוב, תודה רבההעוגה הזו מעולה בהקפאה
עוגת גבינה שמנת
תבנית ח''פ בינונית
לבסיס:
30 ביסקויטים כהים/ בהירים + כף וחצי קקאו
לטחון ולהוסיף חמאה מומסת
לשטוח בתבנית ולהדק היטב
למילוי
לערבב היטב בקערה:
3 גבינה
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 פודינג
לשפוך מעל הביסקויטים ולאפות כחצי שעה עד להתייצבות
לציפוי:
לערבב בקערה
3 שמנת חמוצה
8 כפות סוכר
לערבב היטב עם מטרפה ולשטוח מעל העוגה
לאפות עוד כעשר דקות
עד שהסוכר נמס
להוציא בזהירות ולחכות שיתקרר והציפוי יתייצב
לחתוך רק אחרי קירור היטב לילה במקרר.
צפה בקובץ המצורף 2067556
נכון. לפעמים זה מוציא קצת נוזלים אבל לטעמי זה לא מפריע לאיכות של העוגהשבוע טוב, תודה רבה
מעניין שדווקא על העוגה הזאת אמרו לי לא להקפיא כי היא מוציאה נוזלים גם ככה
אבל בעז''ה נעשה ונצליח למען כיבוד הורים והחג הקדוש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים