למה בכלל צריך תוכנת וורד? אפשר גם לעמד יפה מאוד בכתב יד. הנה דוגמא.אם מישהו יכול לתת כמה טיפים לעימוד בוורד ללא תוכנה מקצועית. תודה.
אני עושה עם מאקרו קפה שחור עסיסיאם אתה יודע לעבוד עם מאקרו אפשר לעשות הרבה דברים.
גם אני בראשית הדרך עשיתי את זה, אח"כ קניתי משלים לוורד, אבל הוא לא התאים לכמויות הדפים שלי, בסוף קניתי תג.
מה עושים עם מאקרו?
ד"ה מודגש.
סוף קטע ממורכז
כותרת עליונה רצה ועוד.
www.prog.co.il
ידידי, אף אחד לא פוחד. אף אחד.יש תחושה שהמעמדים פוחדים נורא שיתחילו לעמד בוורד.
מי שרוצה לחסוך בכסף, שילך על וורד. זה אולי לא נראה הכי הכי טוב, אבל מצד שני גם אם יעמדו לבד בתג זה לא יראה הכי הכי טוב.
ראו למשל את התגובות ווהשיח כאן
![]()
דיון - דיון פתוח: האם תם עידן התג?
לאחר יותר מעשור שתוכנת העימוד הפופולרית 'תג' סגורה וכמוסה למביני עניין המנוסים בכתיבת קודים, ורזי התוכנה עוברים כתורת קבלה מפה לפה באשכולות סגורים.. דומה שהימים האלו הולכים להיות נחלת ההיסטוריה. ככל שהשנים חולפות הדור רגיל לקבל הכל בכפית, במסגרות מעוצבות ובלחיצת כפתור. חברות תוכנה שמקדמים...www.prog.co.il
כבר אמרו חכמנו שאין הנחתום מעיד על עיסתו.אני עימדתי קונטרס עם התוסף של רחמים וזה יצא כ"כ יפה ומקורי ומוצלח (רק חסרון אחד היה לי שהייתי צריך לשחק הרבה עם ההערות שישארו כמה שיותר באותו עמוד של המקור שאולי לזה יש גם פתרון)
בשביל לחלק מזכרות בשמחות - זה אחלה. זה חסכוני, לא הרבה עבודה (חחח), ולא כ"כ רע.אבל בפן הרגיל בשביל עיצוב פשוט ניתן להסתדר היטיב עם וורד, זה דעתי
לדעתי זה הנקודה החשובה...עם תוכנה המותאמת לכך
אתה כתבת את הקונטרס או רק עשית עימוד?מצו"ב חלק מהקונטרס שערכתי
אבל להדגיש שחלילה אף אחד לא לוקח מהחשיבות והצורך בעריכה מקצועית עם תוכנה המותאמת לכך [ובטח לא בספרים עם עמודים מרובים] אבל בפן הרגיל בשביל עיצוב פשוט ניתן להסתדר היטיב עם וורד, זה דעתי.
אתה רצית את המילה זה כל כך למטה?
יכולתי להרים אותו יש מקום לומר שאתה צודק.
על זה דיברתי לעיל שלא על כל פיפס ולא על כל מזכרת צריך עימוד מקצועי ולשלם ע"ז כ"כ יקר,בשביל לחלק מזכרות בשמחות - זה אחלה. זה חסכוני, לא הרבה עבודה (חחח), ולא כ"כ רע.
בשביל לקרוא לזה 'מעומד' - רק מקצועי.
בהצלחה
ושוב ברור כדי להוציא ספר יפה ומקצועי אני גם לקחתי מעמד.
אני ערכתי אותו
אבל כלל לא התכוונתי לשמך ... ... ...
נתתי טיפ וקישור. מישהו בכלל שם לב?פותח האשכול לא בא לערער או לרדת לחיי המעמדים המקצועיים שבדקות ספורות מוציאים מתחת ידם ספרים מדהימים ביופיים.... [אני קצת מקצין, רק כדי להבהיר]...
מדובר באחד שגמר בדעתו שלא לפנות לבעל מקצוע, והחליט לעמד לבד בוורד.
מי שיודע, ניתן להגיע לתוצאות סבירות בהחלט, לא מדהים, לא וואו, ואפילו לא מושלם, אבל סביר בהחלט, בוורד. וזה מה שהוא רצה.
תנו לי טיפים, אל תתקיפו.
מי שיבקש עזרה בתיקון מכונת כביסה יבואו הטכנאים ויטענו בצדק שחבל על הזמן, ויקח לו מלא זמן, ואולי לא יצליח לתקן, אבל רבים מנסים, מצליחים, וקצת חוסכים.
אין לכם טיפים? לא צריך, אבל למה להרגיש שמישהו יצא נגדכם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //