- הוסף לסימניות
כמה לוקחים על עימוד של 6 תמונות (2 בכל עמוד)
ורציתי לדעת כמה לוקחים על עימוד טקסט רץ בשני טורים
(סה"כ 339 עמודים עם הכל ועדיין יכול להשתנות)
+הערות שוליים (אין הרבה משהו כמו 14)
+עיצוב כריכה רכה (האם יש מחיר לכריכה שתהיה לה המשכים?)
+עיצוב שער (האם יש מחיר לשער שיהיה לו המשכים?)
+תיקון טעות ניקוד בלוגו
+שינוי אובייקט בלוגו שהיה סרוק (לא נתבקשתי לעשות זאת אבל מכיוון שזה היה אמור להיות על הכריכה והשער אז הייתי חייב לשנות כדי שיצא ברור)
+עיצוב לע"נ+הקלדת הנוסח
+עיצוב ושינוי הטקסט (שהיה עשוי מ17 חבורות של 17 אנשים שכל קובץ הגיע בצורה אחרת מחברו, האם זה כלול בעימוד עצמו?)
+עימוד שני תמונות פרסומות לחסות (לא אני עשיתי את הפרסומות) כל פרסומת על עמוד אחד
+עימוד מכתב ברכה(PDF)+תיקון קל
+עימוד ברכה מוורד
+עימוד 6 תמונות
+עיצבתי 17 מפרידים על דעתי כי הם רצו לכתוב את שמות הכותבים של החבורות ליד כל חבורה, האם יש לחשב זאת או לעשות במחיר נמוך או חינם?
(כמובן שרציתי שיהיה יפה, אבל אני מעריך שגם הלקוח היה רוצה שיהיה יפה, לא?! הלקוח היה מרוצה מאוד מהעבודה)
+תיקונים בחבורות ללא הגהה (הלקוח עשה הגהה אבל הביא לי את כל הדפים במקום להביא לי רק את אלה עם התיקונים וזה הצריך לבדוק המון דפים)
+שינויים ותוספות שמגיעים ללא הפסקה ונמשכים כחודש
+לחוץ להם שזה יהיה מודפס כבר עד חנוכה ועדיין הם מעקבים חלק מהדברים, ובהתחלה הוא אמר לי שהוא רק רוצה עימוד של 50 דף
(אם אפשר לחשב לא לפי שעה)
האם צריך לעשות הנחה כלשהי על זה שאני רושם את שמי בספר בתור המעמד או שזה זכותי?
והאם צריך לחשב על הגעה עד הלקוח (למרות ששלחתי באימייל הכל)
כדי שיוכל לראות ולהגיד מה לשנות, ואם כן אז כמה?
ושאלה נוספת לא קשורה לחוברת זו (לקוח אחר)
כמה לוקחים על המרת קבצים ממשבצת לוורד (עצם ההמרה עצמה)
וניקוי כל הטקסט וסידור הטקסט (כמובן מה שאפשר לעשות ע"י חיפוש והחלפה זה ברור) בערך 7 ספרים (המרתם ועיצוב הטקסט בוורד כמו שהלקוח אוהב) אם אפשר לתמחר לפי ספר (כל ספר יותר מ-300 עמודים בספר שכבר הודפס במשבצת לפני שנים)
תודה לכל העוזרים
ורציתי לדעת כמה לוקחים על עימוד טקסט רץ בשני טורים
(סה"כ 339 עמודים עם הכל ועדיין יכול להשתנות)
+הערות שוליים (אין הרבה משהו כמו 14)
+עיצוב כריכה רכה (האם יש מחיר לכריכה שתהיה לה המשכים?)
+עיצוב שער (האם יש מחיר לשער שיהיה לו המשכים?)
+תיקון טעות ניקוד בלוגו
+שינוי אובייקט בלוגו שהיה סרוק (לא נתבקשתי לעשות זאת אבל מכיוון שזה היה אמור להיות על הכריכה והשער אז הייתי חייב לשנות כדי שיצא ברור)
+עיצוב לע"נ+הקלדת הנוסח
+עיצוב ושינוי הטקסט (שהיה עשוי מ17 חבורות של 17 אנשים שכל קובץ הגיע בצורה אחרת מחברו, האם זה כלול בעימוד עצמו?)
+עימוד שני תמונות פרסומות לחסות (לא אני עשיתי את הפרסומות) כל פרסומת על עמוד אחד
+עימוד מכתב ברכה(PDF)+תיקון קל
+עימוד ברכה מוורד
+עימוד 6 תמונות
+עיצבתי 17 מפרידים על דעתי כי הם רצו לכתוב את שמות הכותבים של החבורות ליד כל חבורה, האם יש לחשב זאת או לעשות במחיר נמוך או חינם?
(כמובן שרציתי שיהיה יפה, אבל אני מעריך שגם הלקוח היה רוצה שיהיה יפה, לא?! הלקוח היה מרוצה מאוד מהעבודה)
+תיקונים בחבורות ללא הגהה (הלקוח עשה הגהה אבל הביא לי את כל הדפים במקום להביא לי רק את אלה עם התיקונים וזה הצריך לבדוק המון דפים)
+שינויים ותוספות שמגיעים ללא הפסקה ונמשכים כחודש
+לחוץ להם שזה יהיה מודפס כבר עד חנוכה ועדיין הם מעקבים חלק מהדברים, ובהתחלה הוא אמר לי שהוא רק רוצה עימוד של 50 דף
(אם אפשר לחשב לא לפי שעה)
האם צריך לעשות הנחה כלשהי על זה שאני רושם את שמי בספר בתור המעמד או שזה זכותי?
והאם צריך לחשב על הגעה עד הלקוח (למרות ששלחתי באימייל הכל)
כדי שיוכל לראות ולהגיד מה לשנות, ואם כן אז כמה?
ושאלה נוספת לא קשורה לחוברת זו (לקוח אחר)
כמה לוקחים על המרת קבצים ממשבצת לוורד (עצם ההמרה עצמה)
וניקוי כל הטקסט וסידור הטקסט (כמובן מה שאפשר לעשות ע"י חיפוש והחלפה זה ברור) בערך 7 ספרים (המרתם ועיצוב הטקסט בוורד כמו שהלקוח אוהב) אם אפשר לתמחר לפי ספר (כל ספר יותר מ-300 עמודים בספר שכבר הודפס במשבצת לפני שנים)
תודה לכל העוזרים
הנושאים החמים