תמיד בפתיח שמים לך משהו זול,אני רואה קישור עם מחיר עם תמונה של מוצר מסוים, נכנסת, ורואה שהוא נמצא שם במחיר הרבה יותר גבוה...
לדוג' זה הקישור:
צפה בקובץ המצורף 1379590
זה מה שאני רואה כשאני נכנסת:
צפה בקובץ המצורף 1379591
וכשאני לוחצת על מה שראיתי בקישור, זה המחיר:
צפה בקובץ המצורף 1379592
מעצבןן ממש!
אגב ממש חמוד,אני רואה קישור עם מחיר עם תמונה של מוצר מסוים, נכנסת, ורואה שהוא נמצא שם במחיר הרבה יותר גבוה...
לדוג' זה הקישור:
צפה בקובץ המצורף 1379590
זה מה שאני רואה כשאני נכנסת:
צפה בקובץ המצורף 1379591
וכשאני לוחצת על מה שראיתי בקישור, זה המחיר:
צפה בקובץ המצורף 1379592
מעצבןן ממש!
שמים בפתיח זול עם תמונה של משהו יקר...תמיד בפתיח שמים לך משהו זול,
וכשאת בוחרת את הפריט שלך זה מתייקר בכפולות,
עדיין לא מכירה אותם?!
שלחי לי קישור
אז ענית לעצך בפתיח,שמים בפתיח זול עם תמונה של משהו יקר...
מכירה, וזה לא אומר שזה לא מעצבן
סתם לסקרנות,אני משווקת שלהם וזה מרתיח אותי לפעמים, כי כמה שאני אסנן מחיר וסגנון והכל, אני נכנסת והמחיר הוא על חגורה ללא החולצה, כך שאין מצב לחפש על פי מחיר!
כל מי שעושה "ק.ש." הוא משווק שלהםסתם לסקרנות,
מה זה אומר משווקת שלהם?
מקבלים כסף אמיתי או זיכוי בחנויות?וזה ממש לא ריווחי, באופן כללי. רק אם משקיעים בזה
הי פנינה,כל מי שעושה "ק.ש." הוא משווק שלהם
כלומר מרוויח אחוזים מכל קישור שיווקי
וזה ממש לא ריווחי, באופן כללי. רק אם משקיעים בזה
כסף בדולרים + עמלה 15$ על כל משיכת כסף. כל המידע כאן:מקבלים כסף אמיתי או זיכוי בחנויות?
www.prog.co.il
מה גורם לאנשים פה לעשות את זה אם זה לא רווחי?
האמת שאין משהו מיוחדהי פנינה,
אני מחפשת דחוף קופון טוב לאליאקספרס
יש לי בסל קניה בשווי של כ150 ש"ח ואני מחפשת קופון בתוקף
יש לך איך לעזור לי?
וכמה נותן לך כשאת בפנים?ולי הוא נותן מחיר עוד יותר טוב לפני הכניסה![]()
זה מחיר לנרשמים חדשים, נראה לי.
לא, אני בחשבוןזה מחיר לנרשמים חדשים, נראה לי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים