נכתב ע"י tzivi;787259:ואם שחור לבן אז....
נכתב ע"י tzivi;787259:ואם שחור לבן אז....
נכתב ע"י RacheliM;787349:יש גם הילה סביב הילד עצמו...
נכתב ע"י שירה פרידמן;787354:תמונה מאוד יפה!!!!
לי מאוד הציק הגרביים
לא בטוח,לי זה הציק בעין.נכתב ע"י מיכאל דב;787444:??? זה חלק מהחסרונות???
נכתב ע"י איציק'ל;787613:גרביים תאורה וכו׳ זה עניין של טעם מה שכן חסר אוויר בצד ימין אולי קרופ קטן יעזור שווה לנסות
נכתב ע"י הלו קיטי;787549:תמונה יפה! (אפילו עם הגרביים)
אם עדיין לא הבנת למה הגרביים מציקות לאי אלו אנשים כאן:
בתמונה על החוף ממש מתבקש להיות יחפים מכיון שים זה ים(ומעורר אסוציאציות בהתאם).
בנוסף יש משהו במגע של כפות הרגליים החשופות עם החול שמוסיף לתמונה.
בעיניי זה קצת כמו לצלם ילד עם חליפה אך יחף
ממש מקווה שהבנת יקירתי
נכתב ע"י rosmarin;787685:בעיני אין שום סיבה שלא לצלם את הילדים כמו שהם באמת- מכובדים ולבושים.
אין פה שום עיקרון ליחפנות, את לא בכיווןנכתב ע"י rosmarin;788262:לא צילמתי אותו עם הגרבים מתוך עקרון, אלא שהסיטואציה שהוא עמד (בלי קשר לגרבים) היתה נראית לי יפה לצילום.
אני בעד גיוון. ולא, הגרבים לא רטובות. (כן התמלאו בחול).
בגלל זה מוזר העקרון לצלם בלי גרביים. אפשר עם ואפשר בלי.
במקרה יש לי באותו אתר גלריה אחרת מהים שבה ילדים חשופי רגליים להנאתכם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים