על קצה העקב

• הוסף לסימניות
לפני שדוד יתקוף בהערות והארות...

אם היית מצלמת יותר לכיוון השמש שהצד המואר היה הצד הקידמי ולא האחורי היה מוקפץ!

כמובן שהגרביים מיותרים לחלוטין . אא"כ היא כבר בסמינר..

• הוסף לסימניות
"אם היית מצלמת יותר לכיוון השמש שהצד המואר היה הצד הקידמי ולא האחורי היה מוקפץ!"
אתה מתכוון שהיא היתה מצלמת את הילד מהגב? או שהצילום היה על רקע החוף ולא על רקע הים? לא ברור.

הצילום מקסים , עם תאורה נ-ה-ד-ר-ת!!!

• הוסף לסימניות
זה שלמה.
כך שהגרביים בכלל לא מיותרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;787121:
לפני שדוד יתקוף בהערות והארות...

אם היית מצלמת יותר לכיוון השמש שהצד המואר היה הצד הקידמי ולא האחורי היה מוקפץ!

כמובן שהגרביים מיותרים לחלוטין . אא"כ היא כבר בסמינר..
המתקפה מופנת אליך ! אם יורשה לי :)
התאורה פה מצויינת, אחורית מעניינת ונכונה. אם היא היתה ישירה התמונה הזאת היתה שווה ל...
לעומת זאת היא ממוקמת מדי בימין במיוחד כשהמבט שלה לשם !
לא אכתוב עוד, סכנת הצפה :)

• הוסף לסימניות
תרשה לי לחלוק עליך דוד
תאורה אחורית צריכה להיות הרבה יותר מאחורה מה שהיה נותן את ההילה השברירית סביבה. התאורה כאן היא ב120 מעלות מהמצלמה . אם המבט היה מופנה קדימה מה טוב . זה היה עולה עם ההגדרה של תאורה אחורית אבל כאן זה יצר מצב שעיקר העניין שבאובייקט (הלא הוא שלמה..). המצג הקידמי חשוך.!!

המצב האופטימלי בתנאי תאורה כאלה הוא בין 45 ל70 מעלות מהשמש (למצולם ) וזה נותן נופך ותאורת נעימה ומעט דרמטית.!!

נעלבתי שחשבת שאני ממליץ על תאורה ישירה! לא יפה....

אופס! נסחפתי אחריך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;787136:
תרשה לי לחלוק עליך דוד
תאורה אחורית צריכה להיות הרבה יותר מאחורה מה שהיה נותן את ההילה השברירית סביבה. התאורה כאן היא ב120 מעלות מהמצלמה . אם המבט היה מופנה קדימה מה טוב . זה היה עולה עם ההגדרה של תאורה אחורית אבל כאן זה יצר מצב שעיקר העניין שבאובייקט (הלא הוא שלמה..). המצג הקידמי חשוך.!!

המצב האופטימלי בתנאי תאורה כאלה הוא בין 45 ל70 מעלות מהשמש (למצולם ) וזה נותן נופך ותאורת נעימה ומעט דרמטית.!!

נעלבתי שחשבת שאני ממליץ על תאורה ישירה! לא יפה....

אופס! נסחפתי אחריך...
המורה שאצלו אני לומד (הלא הוא איציק) הוא הוא זה שיכול להרשות לעצמו לחלוק עליך, ולטעון שתאורה כזאת שבאה מאחור ונותנת מסגרת אור לילד מצד אחד, זאת היא התאורה שלה אנו מייחלים. גם לטעמי ולעניות דעתי זאת היא התאורה הנכונה, אבל מי אני ש...
אכן מאוד לא יפה מצידי לחשוב שהמלצת על תאורה ישירה ! :)

• הוסף לסימניות
"המצב האופטימלי בתנאי תאורה כאלה הוא בין 45 ל70 מעלות מהשמש (למצולם ) וזה נותן נופך ותאורת נעימה ומעט דרמטית.!!"

שונה זה לא אומר לא נכון.

נאמר גם לגבי הגרביים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;787150:
"המצב האופטימלי בתנאי תאורה כאלה הוא בין 45 ל70 מעלות מהשמש (למצולם ) וזה נותן נופך ותאורת נעימה ומעט דרמטית.!!"

שונה זה לא אומר לא נכון.

נאמר גם לגבי הגרביים.

סליחה !!
סך הכל אמרתי שזה יקפיץ את התמונה!

ועדיין אני חושב שלראות כפות רגלים קטנות על החול הרך היה נותן נופך עדין ונוגע. מישהו חולק?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהתמונה יותר טובה בצבע....
לוותר על הכחול של הים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;787167:
סליחה !!
סך הכל אמרתי שזה יקפיץ את התמונה!

ועדיין אני חושב שלראות כפות רגלים קטנות על החול הרך היה נותן נופך עדין ונוגע. מישהו חולק?

הי, לא צריך להתנצל, הפוך, אני מודה על שטרחת להאיר הערה:)

נופך עדין ונוגע-
זה בדיוק הענין. זה תמונה עם אווירה מאוד מסויימת. בכלל לא עדינה.
אם כבר- כפות הרגליים היו מוסיפות דרמטיות, אפילו קצת מלחיצות. וזה היה לוקח לכיוון שונה.

• הוסף לסימניות
בצבע לא שווה כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;787188:
בצבע לא שווה כלום.

א. לעניות דעתי מודגש בתמונה עכשיו העניין עם התאורה.
ב. לעולם אל תעלי את הגירסה הראשונה הגרועה לתמונה טובה שפירסמת.
(וזה ממש לא קשור לעניין שזה ע"מ להשתפר וללמוד. כי אחרי שהחלטת שגירסת ש/ל עדיפה אז תהיי בטוחה בעצמך. כי אחרת זה ממשיך לשאר הדברים. והלקוחות רואים את ההיסוס בזמן הצילום)

• הוסף לסימניות
אני בטוחה בעצמי לגמרי. התמונה נועדה מעצם בריאתה להיות בשחור לבן.

(יש פה לקוחות?)

• הוסף לסימניות
אני עדיין חושבת שהתמונה לא מספיק מוארת,
תנסי להאיר אותה קצת יותר - אולי דרך הפוטושופ וזה יתן יותר תאורה.
(בעבר העלו לכאן מדריך המרה לש"ל, תעשי חיפוש. אם לא תמצאי, תאותתי...)

• הוסף לסימניות
הי, קודם כל הצל פשוט מהמם פה! וגם אני מסכימה שאיציק היה אומר על התאורה - - - סבבה לגמרי!
גם אני הייתי בחוף בזמן שקיעה וזה תמיד יוצר מעט החשכה.....
ילד מדהים :)
(ודווקא התמונה צבעונית מאוד יפה)

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה באמת חשוכה מאד
אם בצבעוני אז הייתי מעדיפה כך, קבלי עיבוד קטן

• הוסף לסימניות
ואם שחור לבן אז....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....