המתקפה מופנת אליך ! אם יורשה לינכתב ע"י מיכאל דב;787121:לפני שדוד יתקוף בהערות והארות...
אם היית מצלמת יותר לכיוון השמש שהצד המואר היה הצד הקידמי ולא האחורי היה מוקפץ!
כמובן שהגרביים מיותרים לחלוטין . אא"כ היא כבר בסמינר..
המורה שאצלו אני לומד (הלא הוא איציק) הוא הוא זה שיכול להרשות לעצמו לחלוק עליך, ולטעון שתאורה כזאת שבאה מאחור ונותנת מסגרת אור לילד מצד אחד, זאת היא התאורה שלה אנו מייחלים. גם לטעמי ולעניות דעתי זאת היא התאורה הנכונה, אבל מי אני ש...נכתב ע"י מיכאל דב;787136:תרשה לי לחלוק עליך דוד
תאורה אחורית צריכה להיות הרבה יותר מאחורה מה שהיה נותן את ההילה השברירית סביבה. התאורה כאן היא ב120 מעלות מהמצלמה . אם המבט היה מופנה קדימה מה טוב . זה היה עולה עם ההגדרה של תאורה אחורית אבל כאן זה יצר מצב שעיקר העניין שבאובייקט (הלא הוא שלמה..). המצג הקידמי חשוך.!!
המצב האופטימלי בתנאי תאורה כאלה הוא בין 45 ל70 מעלות מהשמש (למצולם ) וזה נותן נופך ותאורת נעימה ומעט דרמטית.!!
נעלבתי שחשבת שאני ממליץ על תאורה ישירה! לא יפה....
אופס! נסחפתי אחריך...
נכתב ע"י rosmarin;787150:"המצב האופטימלי בתנאי תאורה כאלה הוא בין 45 ל70 מעלות מהשמש (למצולם ) וזה נותן נופך ותאורת נעימה ומעט דרמטית.!!"
שונה זה לא אומר לא נכון.
נאמר גם לגבי הגרביים.
נכתב ע"י מיכאל דב;787167:סליחה !!
סך הכל אמרתי שזה יקפיץ את התמונה!
ועדיין אני חושב שלראות כפות רגלים קטנות על החול הרך היה נותן נופך עדין ונוגע. מישהו חולק?
נכתב ע"י rosmarin;787188:בצבע לא שווה כלום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים