- הוסף לסימניות
קטע מוזר, יש לי קובץ שאני מנסה לשמור, נכון הוא קצת גדול, אבל גם כשאני מקטין אותו נגיד ל-140MB עדיין פוטושופ לא מאפשר לי לא לייצא או לשמור כ-PDF. מישהו יודע, מכיר, נתקל ?
אני לא יודע למה אתם אומרים את זה צריך פשוט לשנות את ההגדרות שסוגרים בפי די אף שיהיה ללא יחס שכבותלא שומרים פוטושופ בפי די אף זה יוצר קובץ עם בעיות תשמור את זה בגי פג או תיצא לאינדיזייו ומשם לסגור
ב JPEG הגודל והרוחב קצת מתכווץ? זה מה שכתוב פה?אבל לזכור כששומרים את זה כ JPG הגודל _אורך ורוחב) קצת מתכווץ אז אם הרזולוציה מספיק גבוהה אז זה לא נורא אבל אם לא אז לא כדאי
כן - הגודל מתכווץ מבחינת המידות. תנסו שמור קובץ - שעבדתם עליו - לשמור כב JPEG הגודל והרוחב קצת מתכווץ? זה מה שכתוב פה?
זה לא נכון. לא יודע מה עוד קרה במקרה הפרטי שהיה לך, אבל זה לא היה קשור לזה שזה JPG .כן - הגודל מתכווץ מבחינת המידות. תנסו שמור קובץ - שעבדתם עליו - לשמור כ
JPEG, תכנסו למאפיינים של הקובץ ותראו. גם אני לא הייתי בטוחה ששמעתי על זה ואז עשיתי עבודה ללקוח....
שלחתי לבית דפוס כ JPEG ולא PDF ולהפתעתי הרבה - קיבלתי טלפון מבית הדפוס - הקובץ לא במידות בכלל - נכנסתי למאפיינים והשמועה התגלתה כנכונה...
כן בטח. אבל אם את שולחת לדפוס, עדיף בקובץ לא מכווץ כי הוא פחות איכותי, שזה כנראה מה שהם התכוונו כשהם התלוננו ששלחת להם jpg ושהוא מכווץ..אז אני יכולה בעצם לשמור JPG? לא יודעת מה קרה עם הדפוס ההוא. זה בכל אופן מה שקרה איתם. לא בדקתי מאז שוב.
תודה על המידע
צודקזה לא נכון. לא יודע מה עוד קרה במקרה הפרטי שהיה לך, אבל זה לא היה קשור לזה שזה JPG .
תוספת הסבר:
באמת האופי של קובץ JPG , הוא לכווץ.
אבל הכיווץ שמוזכר בכל מקום בהקשר של קובץ מסוג jpg , הוא לא קשור למידות של האורך ולרוחב, אלא בגודל הקובץ, ובאיכות שלו. אם תכווצי רגע קובץ ג'יי פג כיווץ חזק, ואח"כ תגדילי את התמונה ותסתכלי, תראי שיש כמו עיוותים קטנים של הקווים בכל התמונה, ולפעמים קצת בצבעים גם. אבל גודל המידות נשאר בדיוק אותו הגודל.
רון אין בעיות לסגור PDF. אם אתה לא צריך לשלוח שכבות אז תעשה FLAT ותוסיף שכבה רקע מלמטה.קטע מוזר, יש לי קובץ שאני מנסה לשמור, נכון הוא קצת גדול, אבל גם כשאני מקטין אותו נגיד ל-140MB עדיין פוטושופ לא מאפשר לי לא לייצא או לשמור כ-PDF. מישהו יודע, מכיר, נתקל ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים