פונט ציפורן ספציפית ריגש אותי, הודעה בנושא נשלחה למר איתמר נתן. יש לפונט הזה משהו שמזיז משהו לאנשים, ללא ציניות. מלא-מלא קסם. וזה מפתיע במיוחד, כי אחרי הכל הרי מדובר בפונט ותו לא.טוב, תקשיב רואים שאתה באמת לא מכאן אלא רק מגיע לבקר לפעמים
אם היית רואה את הפרסומת של איתמר נתן על ה"ציפורן פלוס" היית מבין מה השיבוש שעובר פה על כולנו
מדהים נתן.פונט ציפורן ספציפית ריגש אותי, הודעה בנושא נשלחה למר איתמר נתן. יש לפונט הזה משהו שמזיז משהו לאנשים, ללא ציניות. מלא-מלא קסם. וזה מפתיע במיוחד, כי אחרי הכל הרי מדובר בפונט ותו לא.
ואגב טיפוגרפיה...
מעלה כמה עבודות שעשיתי לחברים, לרגל חתונתם. מונוגרם מה שנקרא.
@נקודת מחשבה מה אתה אומר? @יונתן ליפשיץ שחרר פה איזה תובנה.
צפה בקובץ המצורף 443064 צפה בקובץ המצורף 443065 צפה בקובץ המצורף 443066
בוא נחזיר משהו למגרש שלךפונט ציפורן ספציפית ריגש אותי, הודעה בנושא נשלחה למר איתמר נתן. יש לפונט הזה משהו שמזיז משהו לאנשים, ללא ציניות. מלא-מלא קסם. וזה מפתיע במיוחד, כי אחרי הכל הרי מדובר בפונט ותו לא.
ואגב טיפוגרפיה...
שאלה טובה שאלת, בני. כתשובה, אצטט פה הודעה ששלחתי לאיתמר לפני 4 חודשים.בוא נחזיר משהו למגרש שלך
מילא אנחנו שמתרגשים מכל פונט איכותי
התרגשנו במיוחד מציפורן פלוס
אבל אתה???
נתל'ע יקירינו מה לך כי נזעקת בכלל להתרגש מפונט כלשהו?
וואו, מדהים. אהבתי במיוחד את האחרון,פונט ציפורן ספציפית ריגש אותי, הודעה בנושא נשלחה למר איתמר נתן. יש לפונט הזה משהו שמזיז משהו לאנשים, ללא ציניות. מלא-מלא קסם. וזה מפתיע במיוחד, כי אחרי הכל הרי מדובר בפונט ותו לא.
ואגב טיפוגרפיה...
הבסיס הרבה סקיצות בעט וארטליין.וואו, מדהים. אהבתי במיוחד את האחרון,
איזו עבודה מדוייקת!! זה נראה ידני, עבר עיבוד בתוכנה?
אשמח לשמוע!
מותר לי להעלות לפה את הריאיון שקיימתי איתך בפעקל׳ע? הוא יכול מאוד לעניין אנשים פה.
אני בעד...מותר לי להעלות לפה את הריאיון שקיימתי איתך בפעקל׳ע? הוא יכול מאוד לעניין אנשים פה.
תעלה בכיף...מותר לי להעלות לפה את הריאיון שקיימתי איתך בפעקל׳ע? הוא יכול מאוד לעניין אנשים פה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים