כתבתי לך באישישלום,
אני מחפשת פיאנית לסירוק פאות בעיקר באזור סוף חזון איש/עזרא או משהו אחר קרוב. (אולי בשיכון ג' ?)
לא במחירים מטורפים אבל שתהיה טובה. (אם אפשר עד 100 ש"ח)
מישהי מכירה ?? אשמח לעזרה - הפאות שלי כבר צועקות הצילו....![]()
אשמח לקבל מס' טלפוןעליזה חודר מגני טל. נהדרת ולוקחת בסביבות 80 שקל.
מסרקת מהמם.
אשמח לקבל מס' טלפוןרותי זילבר ברחוב גורדון.
מקצועית מאד, אנושית, מתחשבת והכי חשוב - מוציאה את הפאות הכי יפה שאפשר!
לוקחת 80-90.
קדושת יום טוב רחוק לך? יש לי פאנית מדהימהשלום,
אני מחפשת פיאנית לסירוק פאות בעיקר באזור סוף חזון איש/עזרא או משהו אחר קרוב. (אולי בשיכון ג' ?)
לא במחירים מטורפים אבל שתהיה טובה. (אם אפשר עד 100 ש"ח)
מישהי מכירה ?? אשמח לעזרה - הפאות שלי כבר צועקות הצילו....![]()
אשמח לקבל מס' טלפון
אני מ-8...מאיזה בנין את ? אולי שכנות ?
אני מציעה שתרדי לספסלים למטה ותכירי את כל מבואות השכונה ואפשרויותיה.
באזור 90-100 ש"חאת יודעת כמה היא לוקחת ??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים