נכתב ע"י sh12;1252846:ראשית על העובד לשלם למעביד על טווח של הודעה מראש
[ממוצע של חודש לשנה]
נכתב ע"י גלבוע;1252894:רק עלות הפיצויים היא חודש לשנה, וזאת במקרה שהעובד מפוטר.
חוץ מאשר במקרים שחתומים על סעיף 14, ואז מקבלים את קופת הפיצויים בלי קשר לשאלה מי יזם את הפסקת העבודה.
נכתב ע"י אא;1253551:אני מבינה מדבריך שאם אני יוזמת את הפיטורים אז אני לא זכאית לפיצויים?
מה זה סעיף 14? לא נראה לי שחתמתי על דבר כזה.
אם זה משנה, העבודה היא בתחום ההוראה בבית ספר.
נכתב ע"י גלבוע;1252894:נראה לי טעות.
חודש הודעה מראש לעובד קבוע, בלי קשר לוותק.
נראה לך ריאלי שעובד עם וותק של עשרים שנה יצטרך להודיע למעביד שנתיים לפני תום העבודה?
(או לחילופין, כדי לפטר עובד עם וותק של עשרים שנה יצטרכו להודיע לו שנתיים מראש...)
בכל מקרה, הודעה מראש לא צריך לשלם - צריך להודיע מראש 30 יום לפני העזיבה.
אם וכאשר העובד עוזב בפתאומיות ללא הודעה מראש - אז הוא משלם קנס, לפי מספר הימים שהיה צריך להודיע ולא עשה זאת.
[אותו דבר גם להיפך, המעסיק צריך להודיע מראש, ואם לא עשה זאת - לשלם]
רק עלות הפיצויים היא חודש לשנה, וזאת במקרה שהעובד מפוטר.
חוץ מאשר במקרים שחתומים על סעיף 14, ואז מקבלים את קופת הפיצויים בלי קשר לשאלה מי יזם את הפסקת העבודה.
נכתב ע"י sm05276;1257523:אם אני בחופשת לידה אני גם צריכה להודיע חודש לפני שאני אומרה לחזור? (כי אם אני מעוניינת להאריך את החופשה אני צריכה להודיע שבועיים מראש.)
דבר נוסף, אם חזרתי לעבודה ואח"כ אני רוצה להתפטר, אני מפסידה את הזכאות לפיצויים?
נכתב ע"י אא;1253551:אני מבינה מדבריך שאם אני יוזמת את הפיטורים אז אני לא זכאית לפיצויים?
מה זה סעיף 14? לא נראה לי שחתמתי על דבר כזה.
אם זה משנה, העבודה היא בתחום ההוראה בבית ספר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים