כל הכבוד על העבודה המושקעת והשיתוף.בר אחרי אישור,
הערות והארות לכתוב בצבע אפור בהיר
מחמאות וחיזוקים - בכיף.
(הטקסט הוא של הלקוח)
אין להתנסח בשום אופן בסגנון זול כאן בפורום. זה מוריד את הרמה ומפריע לרבים ומנוגד לכללים.בכללי מגניב!!!
כותרת האשכול חייבת לפרט בקיצור את מהות ההודעה.
בהעלאה של חומרים לפורום מקצועי הגיוני לקבל ביקורת לשיפור העבודהביקורת בונה הכרחית כדי ללמוד ולהתקדם
נא לשמור על סגנון נקי ומקצועי כיאה לפורום.- חזרה על אותיות, וסימני שאלה/קריאה מרובים (יותר מ-3) מיותרת ומורידה את הרמה...
יש לשמור על שפה נקייה ומכבדת.
@Guy148
גיא, התנפלו עליך מנהלי הפורום? נלחצת?
ראשית קבל את הדברים בהבנה כי הם נכונים ומתכוונים רק את טובתך וטובת הכלל חברי הפורום.
פורום מקצועי חשוב שתהיה לו מטרה מקצועית - ללמוד, ללמד להתייעץ ולכוון,
פורום מקצועי נותן מקצועייות ולא מקור לשפע מחמאות (גם הם אפשריות באגב בתנאי שהם נכונות וכנות כי אז גם הם בונות ומעצבות את תדמית המעצב).
מכיוון שכך אין צורך לעדכן את החברים אם זה עבר אישור...
והפעם אני בטוח שהתכוונת לקבל ביקורת ורק הציניות המוכרת נשזרה בין מילותיך.
גיא, המשך להצליח...
ידידך
ואליכם מנהלי הפורום
תודה גדולה על השינוי המבורך שמתחולל נגד עינינו. שוב תודה.
@יונתן ליפשיץ - אולי אתה לא מבין על מה נזעקנו, כי אתה צופה באשכול לאחר שעבר עריכה.חוש הומור הוא לא מכללי הפורום? נראה לי שכדאי להוסיף אותו...
אני מקווה שזה נכתב גם בהומור. אחרת - חבל, זו לא המטרה שלנו...לגבי המודעה אתה יכול לשלוח לי במייל להתייעצות.
אני פשוט מפחד שאולי תצא לי איזה מילה בסלנג או משהו.
קודם כל אני גם מאוד מעריך אותך. ואני שמח שאתה תורם ממרצך. אני חושב שאתה האדם הנכון במקום הנכון.אני מקווה שזה נכתב גם בהומור. אחרת - חבל, זו לא המטרה שלנו...
חוות הדעת של אלופים כמוך יכולה להועיל לכולנו, ולהעלות בהרבה את הרמה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //