- הוסף לסימניות
נראה לי הם באותו סגנון של כשר פליי, שאז הפיתרון מצידם זה לחסום את הסטטוסים ואז גם זה נחסםאשמח גם אם יש למישהו פיתרון
יש לי סינון של חברת Netspark
נראה לי הם באותו סגנון של כשר פליי, שאז הפיתרון מצידם זה לחסום את הסטטוסים ואז גם זה נחסםאשמח גם אם יש למישהו פיתרון
יש לי סינון של חברת Netspark
אני עם נטספרק ופתוח לי, איך חוסמים?נטספרק עכשיו הצליחו לחסום, הערוצים שהבר קיימים מופיעים אבל אי אפשר להיכנס
על המחשב דווקא?סליחה על ההקפצה, אבל יש לי שאלה בדיוק בנושא הזה...
יש למישהו מידע על חברת סינון שמסננת את הערוצים בואצאפ על המחשב?
או פתרון ללא תשלום קבוע לחברת סינון, שיהיה רק ואצאפ בלי שום אופציה לעבור לערוצים או משהו אחר?
אני צריכה ואצאפ על המחשב דוקא,על המחשב דווקא?
יש לך ווצאפ על מחשב מסונן? כי בד"כ הם מסננים גם את הערוצים
אם אין סינון על המחשב, לא נשמע הגיוני שיסננו רק את הערוצים
יש מצב שכשר פליי ידעו לתת מענה לזה, תנסי מולם.אני צריכה ואצאפ על המחשב דוקא,
אבל נטפרי לא יעזור לי כי הם חוסמים קבוצות, ואני צריכה את זה בשביל קבוצת ואצאפ מסוימת.
על המחשב יש לי נטפרי, אבל יש במשרד עוד קו ללא סינון שעליו יושבים הטלפונים, ויש לי אפשרות להגדיר שהואצאפ בלבד יצא מהקו הפתוח, אבל אני לא רוצה גישה לערוצים!
לכן אני מחפשת פתרון איך לחסום את זה על אינטרנט ללא סינון, או חברת סינון שכן מאפשרת ואצאפ עם קבוצות וסרטונים, אבל ללא סטטוסים וערוצים.
אם מישהו יוכל לעזור אודה מאד
נטספארקאני צריכה ואצאפ על המחשב דוקא,
אבל נטפרי לא יעזור לי כי הם חוסמים קבוצות, ואני צריכה את זה בשביל קבוצת ואצאפ מסוימת.
על המחשב יש לי נטפרי, אבל יש במשרד עוד קו ללא סינון שעליו יושבים הטלפונים, ויש לי אפשרות להגדיר שהואצאפ בלבד יצא מהקו הפתוח, אבל אני לא רוצה גישה לערוצים!
לכן אני מחפשת פתרון איך לחסום את זה על אינטרנט ללא סינון, או חברת סינון שכן מאפשרת ואצאפ עם קבוצות וסרטונים, אבל ללא סטטוסים וערוצים.
יש מצב שכשר פליי ידעו לתת מענה לזה, תנסי מולם.
אנסה לברר אצלםנטספארק
אתרוגאני צריכה ואצאפ על המחשב דוקא,
אתרוג לא חסוםאתרוג
יש אפליקציית חסימה שנקראת "Stay Focused" ויש בה גם פיצ'ר של חסימת סטטוסים, אבל לבינתיים זה עובד רק על ואצאפ רגיל ולא על ואצאפ ביזנסאתרוג לא חסום
אשמח לשמוע איך אפשר לחסום במכשיר טאבלט
שגולש על וייפי של אצרוג
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים