זה איכותי?אליאקפרס
לא יודעת מה בדיוק ההבדלים. [לכאורה זה כמו ההבדל בין נוקיה 208 לנוקיה 230]ומה ההבדלים?
יותר מחודש?
הוא לא מחפש כשר,רק צריך לדעת מניסיון שהמסך נשבר די מהר ועולה כסף (כמאה חמישים ש"ח) לתקן וצריך לקחת בחשבון לי כבר נשבר כמה פעמים ואני מכיר עוד הרבה
נ.ב. מטעם והייתם נקיים אני גר בלונדון ששם יש מכשירים כשרים ולי יש פלאפון לגמרי כשר בלי יכולת לראות וידיאו או אימייל וכו' (כפי מה שידוע לי בארץ אין מאושר אולי אני טועה אבל ניסתי לברר ואין)
רק רציתי לדווח לגבי הפלאפון שלי מטעם והייתם נקיים, ושאנשים אחרים שרואים ידעו על מה מדברים, אני לא באתי ממקום של להגיד למישהו משהו על הבחירות שלו ח"והוא לא מחפש כשר,
ברוך ה' במקום סמארטפון הוא עם חצי טאצ'.
גם לי יש חצי טאצ'.רק צריך לדעת מניסיון שהמסך נשבר די מהר ועולה כסף (כמאה חמישים ש"ח) לתקן וצריך לקחת בחשבון לי כבר נשבר כמה פעמים ואני מכיר עוד הרבה
נ.ב. מטעם והייתם נקיים אני גר בלונדון ששם יש מכשירים כשרים ולי יש פלאפון לגמרי כשר בלי יכולת לראות וידיאו או אימייל וכו' (כפי מה שידוע לי בארץ אין מאושר אולי אני טועה אבל ניסתי לברר ואין)
pixelמה הטוב?
אפשר פרטים??pixel
אם יעזור, אתן לך בפרטי כתובת של חנות במרכז שמוכרת ב480
הF21 הרבה יותר חזק ועמיד מהF22, אבל מערכת האנדרואיד בF22 יותר מתקדמת (אנדרואיד 11 לעומת אנדרואיד 12) וגם המסך בF22 קצת יותר גדול וברור מהF21.ומה ההבדלים?
יותר מחודש?
דיזלבע דרעק מיט אנדערע דעקוראציההוא לא מחפש כשר,
ברוך ה' במקום סמארטפון הוא עם חצי טאצ'.
אבל צריך להתקין על זה גירסה כשרה שזה עולה בין 50 ל100 שקל, אבל הרבה יותר זול בעלי אקספרס בפעראליאקפרס
של החנות?אפשר פרטים??
פיקסל זה שם הקוד גם לF22 וגם לF21 למעשה זה שם שלקוח מהמותג של גוגל ואין לו קשר למקורpixel
אם יעזור, אתן לך בפרטי כתובת של חנות במרכז שמוכרת ב480
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //