זה באג שהיה קיים בגירסאות הראשונות של הפלאפון הזה ניתן להכנס לאתר של קיוליקס ולהוריד משם תוכנת עידכונים ולהחליף גירסא לטלפון תוכנה מאוד פשוטה לשימוש ובגירסא האחרונה הם סידרו גם תאימות לדור 4 וגם שלא יופיע +972עוזר,
אך כשיש דור 4 המספרים מופיעים בצורה של+972... במקום 0
למה?
בדור 3 לא קורה
איך משנים שיופיע המספר רגיל
שים לב-זה באג שהיה קיים בגירסאות הראשונות של הפלאפון הזה ניתן להכנס לאתר של קיוליקס ולהוריד משם תוכנת עידכונים ולהחליף גירסא לטלפון תוכנה מאוד פשוטה לשימוש ובגירסא האחרונה הם סידרו גם תאימות לדור 4 וגם שלא יופיע +972
לא עוזר אצלייש להיכנס:
הגדרות/ הגדרות רשת/ בחירת רשת
ואז לסמן 'בחירה אוטומטית'
אשמח לדעת אם זה הועיל, בהצלחה!
גם אצלי יש את האפשרות, אבל בהפעלת המצב של דור 4 כתוב שאין שירות..לי ב- Q7 זה הולך כך: הגדרות/הגדרות רשת/סוג רשת- ואז לבחור מצב של דור 4
אמרתי לך הפיתרון זה פשוט להחליף גירסא זה באג של המכשיר הזה שהם סידרו בגירסא החדשהגם אצלי יש את האפשרות, אבל בהפעלת המצב של דור 4 כתוב שאין שירות..
ייתכן שזה אותה בעיה שהייתה אצלי בQ8 חדש. (לפני כחודש)איך אפשר לשנות את ההגדרות שיתמוך בדור 4? כרגע עובד רק בדור 3
בחברת התקשורת אמרו שאין להם מידע על הדגם הזה
תודה
התקשרתי כבר בהתחלה ישירות לניתוב של תמיכה טכניתייתכן שזה אותה בעיה שהייתה אצלי בQ8 חדש. (לפני כחודש)
אצלי זה הסתדר ב"ה.
אך לפני שאסביר מה הייתה הבעיה ואיך היא טופלה,
כדאי שתוודא היכן הבעיה באמת: במכשיר או ב-סים.
(כי אצלי, המפעיל הסלולרי טען שהבעיה במכשיר. והחנות / חברת המכשיר טענו שהבעיה בסים / מפעיל סלולרי)
תמצא חבר שיש לו מכשיר סלולרי, שאצלו רשום 4G VOLTE (כדי לוודא שהמכשיר שלו בטוח תומך בזה)
ואז תבצע איתו החלפה של הסימים ל2 דקות...
מה שקרה אצלי: המכשיר שלי עם הסים שלו - פתאום נזכר שהוא יודע להציג 4G VOLTE
והמכשיר שלו עם הסים שלי: רק 3G.
כלומר: הבעיה בוודאות במפעיל הסלולרי שלי, ולא במכשיר!
אצלי הפתרון היה כך:
כשהבנתי שאין כל בעיה בQ8, והוא מסוגל ויכול להתחבר ל 4G VOLTE ,
ידעתי בוודאות שהבעיה היא בסים - כלומר אני אמור לפנות למפעיל הסלולרי (במקרה שלי - גולן טלקום) על מנת שיפתור את הבעיה.
אבל,
היות וכבר דיברתי עם נציגי שירות הלקוחות שלהם מספר פעמים בשבוע קודם,
וזה לא היה נראה שהם מבינים משהו בזה, והם ניסו להפיל את האשמה על הטלפון עצמו,
ניסיתי לברר מה מומלץ לעשות.
ואז קיבלתי המלצה מעניינת: להתקשר אליהם דווקא בשעות שאין שירות לקוחות! (בדרך כלל אחרי השעה 16:00)
ואז יש אפשרות להגיע ישירות למחלקת תמיכה טכנית - שהם מבינים קצת יותר בדברים האלה.
כך עשיתי,
התקשרתי בכוונה בשעות שאין שרות לקוחות, עברתי לשלוחה של התמיכה הטכנית.
הסברתי לנציגה את הבעיה - שהמכשיר לא מתחבר לדור 4 VOLTE
הנציגה הבינה מיד את מקור הבעיה,
ואמרה שהיא מבצעת: "הקמה ברשת משודרגת" (לפי דבריה - כך נקראת הפעולה שהיא עשתה)
אמרה לכבות ולהדליק את המכשיר, ואז הכל הסתדר! תוך דקה!
מקווה שזה יעזור גם אצלך.
וזו בדיוק הסיבה, שהקדמתי לומר:התקשרתי כבר בהתחלה ישירות לניתוב של תמיכה טכנית
אבל הנציג לא ידע לענות לי, הוא אמר שאנסה לחפש בהגדרות את ההפעלה של volte כי הוא לא מכיר את הפלאפון
אנסה שוב להתקשר, אולי ידעו לעזור יותר
תודה רבהוזו בדיוק הסיבה, שהקדמתי לומר:
קודם לבדוק ולוודא האם הבעיה במכשיר או בסים / מפעיל סלולרי.
אם תכניס למכשיר שלך, סים של מישהו אחר (שאצלו -במכשירו האישי זה עובד על דור 4)
תוכל לראות:
אם המכשיר שלך עדיין לא מצליח להתחבר לדור 4 / VOLTE, גם עם ה"סים האורח",
אז אכן מסתבר כי הבעיה היא במכשיר שלך / בהגדרות המכשיר.
אבל אם המכשיר שלך מצליח להתחבר לדור 4 / VOLTE, עם ה"סים האורח",
ורק עם הסים שלך יש בעיות, אז התשובה ברורה...
במקרה כזה תתקשר לתמיכה טכנית ותשאל אם הם יכולים לבצע בקו שלך: "הקמה ברשת משודרגת",
(זה שם הפעולה בגולן טלקום, מקווה שזה כך גם בשאר החברות)
לאחר פעולה זו, לכבות ולהדליק ואמור להסתדר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //