- הוסף לסימניות
לטובת הציבור הרחב והמגוון היושב ברחבי תבל
בבקשה שימו לב לפני שאתם משפצים
רוצה להעלות כאן בכאב תופעה
היום כמעט כל אחד שני או שלישי משפץ את הבית
אנחנו לקחנו אדריכלית מעולה
עם נסיון של שנים רבות
אבל .....
הבית יפה מאד מבחינה חיצונית
וזהו......
התחזוקה שלו כבר עולה יותר מהשיפוץ.....
דוגמאות:
הלדים למינהם כל כך הרבה כסף שהולך ומתבזבז
אולי עלות החשמל של הלדים עולה פחות (למרות......... שהמחירים שלנו לחברת החשמל בלתי הגיוניים בעליל)
המחירים שאנחנו משלמים לבעלי המקצוע שבאים והולכים, הם לא סבירים כלל וכלל!!!
לדים אחרי שנתיים הם ללא אחריות
וגם אם כן יש אחריות אז יש צורך להוציא אותם להביא לחנות, להחזיר (ואין לנו מישהו שיודע לעשות את זה)
כל פעם לקרוא לבעל מקצוע להוציא, להכניס, לתקן (יודעים כמה עולה רק ביקור של חשמלאי כן?)
הניאגרה של השירותים למשל - הקיר הוא עבה יותר מהחלק הפנימי - שקשה מאד להגיע לחלק הזה
אמר לי האינסטלטור אתמול שהאדריכליות עושות בזה טעות כי כך קשה מאד לתקן את הקלקול וגם מפני שעושים את החלק הפנימי מאד דק אז החלקים הפנימיים נלחצים עליו ומתעגלים וזה יוצר בלאי גדול) 600 ש"ח הוצאתי על זה אתמול
והיתה לי אדריכלית מנוסה, מקצועית ויוקרתית....... לו רק היתה מסבירה לפני כן לקראת מה אנחנו הולכים
בסדר... אולי לא היינו מוותרים על הכל אבל על חלק נכבד וודאי שכן!!!!
היינו חודשיים בלי תאורה נורמלית במטבח (כולל כל החגים) כי לא היה לנו אפשרות לשלם לבעל מקצוע
הניאגרה נשחקה מהצפיפות שם וגם שם לא היה לנו אפשרות לתקן בזמן
אז מעוררת את המשפצים בעתיד הקרוב והרחוק שימו לב לתחזוקה של הבית לא רק ליופי
וכן לאדריכליות והמעצבות - הכסף שלנו לא גדל על העצים תעדכנו בבקשה גם בלי שנשאל.....
בכאב רב
ולו אחד יתעורר מזה
והיה זה שכרי.......
בבקשה שימו לב לפני שאתם משפצים
רוצה להעלות כאן בכאב תופעה
היום כמעט כל אחד שני או שלישי משפץ את הבית
אנחנו לקחנו אדריכלית מעולה
עם נסיון של שנים רבות
אבל .....
הבית יפה מאד מבחינה חיצונית
וזהו......
התחזוקה שלו כבר עולה יותר מהשיפוץ.....
דוגמאות:
הלדים למינהם כל כך הרבה כסף שהולך ומתבזבז
אולי עלות החשמל של הלדים עולה פחות (למרות......... שהמחירים שלנו לחברת החשמל בלתי הגיוניים בעליל)
המחירים שאנחנו משלמים לבעלי המקצוע שבאים והולכים, הם לא סבירים כלל וכלל!!!
לדים אחרי שנתיים הם ללא אחריות
וגם אם כן יש אחריות אז יש צורך להוציא אותם להביא לחנות, להחזיר (ואין לנו מישהו שיודע לעשות את זה)
כל פעם לקרוא לבעל מקצוע להוציא, להכניס, לתקן (יודעים כמה עולה רק ביקור של חשמלאי כן?)
הניאגרה של השירותים למשל - הקיר הוא עבה יותר מהחלק הפנימי - שקשה מאד להגיע לחלק הזה
אמר לי האינסטלטור אתמול שהאדריכליות עושות בזה טעות כי כך קשה מאד לתקן את הקלקול וגם מפני שעושים את החלק הפנימי מאד דק אז החלקים הפנימיים נלחצים עליו ומתעגלים וזה יוצר בלאי גדול) 600 ש"ח הוצאתי על זה אתמול
והיתה לי אדריכלית מנוסה, מקצועית ויוקרתית....... לו רק היתה מסבירה לפני כן לקראת מה אנחנו הולכים
בסדר... אולי לא היינו מוותרים על הכל אבל על חלק נכבד וודאי שכן!!!!
היינו חודשיים בלי תאורה נורמלית במטבח (כולל כל החגים) כי לא היה לנו אפשרות לשלם לבעל מקצוע
הניאגרה נשחקה מהצפיפות שם וגם שם לא היה לנו אפשרות לתקן בזמן
אז מעוררת את המשפצים בעתיד הקרוב והרחוק שימו לב לתחזוקה של הבית לא רק ליופי
וכן לאדריכליות והמעצבות - הכסף שלנו לא גדל על העצים תעדכנו בבקשה גם בלי שנשאל.....
בכאב רב
ולו אחד יתעורר מזה
והיה זה שכרי.......
הנושאים החמים