- הוסף לסימניות
*מקווה שאין כפילויות
*מכיל גם שרויה וגם לא, במרבית המתכונים אפשר להמיר בקמח תפוא וכד'
*נא להוסיף רק אשכולות נוספים שפספסתי ולא שאלות וכד'
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
*מכיל גם שרויה וגם לא, במרבית המתכונים אפשר להמיר בקמח תפוא וכד'
*נא להוסיף רק אשכולות נוספים שפספסתי ולא שאלות וכד'
חגים - פסח- תבשילים
פסח. החג האהוב עלי ביותר ולא, לא בגלל השיש המצופה. ולא, לא בגלל הכיורים שמאבדים מגודלם הטבעי ולא, לא בגלל הבלאגן אני אוהבת את החג הזה כי הוא אמיתי. כן. בלי מעטים חיצוניים שונים ומשונים. מאכלים משובחים בלי תחפושות. אני אוהבת את החג הזה כי הוא יצירתי. כן. בכל שנה אני נדהמת מהמתכונים שנולדים...
www.prog.co.il
חגים - פסח- חג מופלא כל כך---- חוברת מתכונים לפסח
בס"ד ערב פסח תשפ"א בחוץ אוירה חגיגית. מזג האויר מקפל בכנפיו ניצני אביב, שולח קרני שמש חמימות. החנויות משנות את צורתן ומתמלאות במוצרים שעומדים על המדף רק תקופה קצרה מדי שנה. אווירה של פסח. של ניקיון והתחדשות. פסח הוא חג מאתגר עבור רבות מאיתנו. אנחנו רוצות לכבד אותו במעדנים. במאכלים מיוחדים...
www.prog.co.il
פסח - פסח! צריכה מתכונים מוצלחים וקלים לאירוח.
בעז"ה אני עושה חגיגת חלאקה לבן שלי בחוה"מ פסח ומזמינה אורחים. יש לכם רעיונות למתכונים טעימים, יפים לאירוח וקלים.... התנאים: ללא שרויה וללא קטניות כמובן... חוצמזה כל מה שבהכשר הבד"ץ נאכל.... אני אשמח! תודה!
www.prog.co.il
דרוש מתכון - רעיון לארוחת צהרים פסחית
אשמח לקבל רעיונות לארוחת צהרים פסחית שילדים אוהבים. עדיף כמה שפחות ביצים ;) תודה!
www.prog.co.il
חגים - פסח- תבשילים
פסח. החג האהוב עלי ביותר ולא, לא בגלל השיש המצופה. ולא, לא בגלל הכיורים שמאבדים מגודלם הטבעי ולא, לא בגלל הבלאגן אני אוהבת את החג הזה כי הוא אמיתי. כן. בלי מעטים חיצוניים שונים ומשונים. מאכלים משובחים בלי תחפושות. אני אוהבת את החג הזה כי הוא יצירתי. כן. בכל שנה אני נדהמת מהמתכונים שנולדים...
www.prog.co.il
חגים - מה תרצו? פיצה או פנקייקס? מתכון לאוכלי שרויה
חלקו של פוסט זה פורסם אתמול בחכמת נשים, כמענה על בקשה, אבל חשבתי שכדאי לפרסם כאן שכולם יהנו. רציתי אתמול להכין פיצה לארוחת בוקר, אבל לא כזו שיושבת על מצה ברייט, וגם לא על בסיס של ציפס, כמו שעשיתי שנה שעברה. אז נכנסתי למטבח והתחלתי לערבב חומרים. בתחילה אפילו לא מדדתי כמויות מדויקות, כי חשבתי שזה...
www.prog.co.il
חגים - פסח ללא מיקסר וללא תנור
אז יש נשים יקרות שנאלצות בנסיבות של היום לעשות פסח לבד בבית בפעם הראשונה. ההוצאות לשנת פסח ראשונה בבית יקרות. והמצב עכשיו.... נו. אז כאן באשכול הזה נעזור לכל הנשים היקרות האלו [ולעוד ניקיות על הדרך] ונעלה רעיונות למתכונים מתוקים בלי מיקסר ובלי תנור. זו יכולה להיות עוגה שמכינים ביד ואופים בסיר...
www.prog.co.il
חלבי - ארוחת ערב פסחית
רעיון לארוחת ערב פסחית עדיף חלבי בלי תנור בלי מיקסר כן שרויה לא קטניות תודה ענקית מראש!
www.prog.co.il
בשרי - טשולנט של פסח
מה עוד אפשר לשים בו חוץ מבשר ותפו"א? יש רעיון למשהו במקום הקטניות?
www.prog.co.il
דיון - מתכונים לפסח בסיסי בלבד!!!
בס" ד הווי אומר מתכונים שווים וקלים בלבד! בבקשה להתיחס למוצרים שמופעים כאן בלבד! הבסיס זה! ביצים. ק. תפו" א שמן מלח סוכר פלפל לבן אגוזים+ שקדים ירקות מקולפים. בבקשה לא לתת מתכונים שמכילים קוקוס, קקאו, שוקלד , א. אפיה, סוכר וניל וכו' , חשוב מאד להקפיד על כללים אלו!!!
www.prog.co.il
דגים - הדגים הטעימים ביותר לפסח!
עשיתי חיפוש על דגים- ולא קיבלתי מספיק תוצאות לטעמי. (הרבה היו עם רטבים, פילו וכדו׳...) לי יש בבית קרטון של סלומון וחוסר ניסיון כמעט מוחלט בסלומון (עובדת כמעט רק עם מושט...) אז פתחתי אשכול. מיועד לכל מתכון מוצלח של דגים לפסח, אשמח אם תתנו הרבה של סלומון. בל״נ שנוריד את החוברת מתכונים של פסח...
www.prog.co.il
חגים - חוברת מתכוני פסח
חברות- למי שלא מכירה את החוברת הזו, זה הסמן להכיר. חוברת עם מתכונים מצויינים [נכון, אין הנחתום מיעד על עיסתו, אז תבאנה ניקיות שכבר כמה שנים משתמשות בו ונהנות ותעדנה] זו חוברת שהוצאתי לפני מספר שנים באדיבותה המופלאה של אחת הגרפיקאיות בפורומים של פרוג. ממליצה להדפיס. תיכף מעלה עוד חוברת
www.prog.co.il
אשכול המתכונים לפסח תשע"ט
למי שיש דברים טובים עדיף מניסיון אישי שלכם, עוגות פשטידות וכל דבר של פסח נא לציין קטניות, שרויה וכו' תודה רבה !!! למי שאין כח להקליד אפשר לצלם ולהעלות תמונה [של המתכון] או להעלות בקובץ. תזכו למצוות
www.prog.co.il
ועכשיו- תשתפו במתכונים לכל אלו שלא אוכלים בפסח כלום
בלי אבקת אפיה, אינסטנט פודינג, שוקולד, שרויה, וניל ועוד.
www.prog.co.il
מידע שימושי - מתכונים לפסח - אשכול מרוכז
תשתפו במתכונים ואם יש תמונות,, לאוכל עוגות קינוחים כשרים לפסח (חוץ מהחוברת היפה של בקר) זה יהיה לתועלת כוווווולם פסח כשר ושמייח:):)
www.prog.co.il
תוספות למנה עיקרית
פסח מתקרב - ואיתו השאלה הנצחית איזה תוספות לעשות ליד המנה העיקרית אשמח לקבל מתכונים מוצלחים שאצלכם הולכים.... התוספות צריכים להיות לא שרויה ולא קטניות אודה לכם מאוד בהזדמנות זו יש לכם מתכון טוב לקציצות עוף בפסח? תודה רבה לכולם....
www.prog.co.il
***פסח***
סוף סוף היא מוכנה! תודה לניקית פלאפונית שריכזה את כל החומר ושלחה הכל בצורה מסודרת עם התמונות לגרפיקאית. תודה ענקית לגרפקיאית המוכשרת, הניקית Cheerio שלמרות העומס שגדול שהיה לה בעובדה ולמרות ערב פסח ולמרות עוד המון דברים התנדבה לארגן הכל בחוברת מקסימה... אילולא 2 הניקיות הנ"ל זה פשוט לה...
www.prog.co.il
לקראת תשע''ו
אולי כדאי עכשיו לשתף במתכונים מוצלחים של פסח: מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, פשטידות, קינוחים וממתקים?
www.prog.co.il
מה אתם מכינים בחול המועד פסח שיוצא השנה ארוך מאוד
אשמח אם תעלו מתכונים מה אפשר להכין בחוה''מ פסח לילדים, למשפחה, לאורחים, אנחנו ממש שוברים את הראש ולא ממש יודעים מה להכין, נציין שזה שזה ראשונה שאנו בבית שפסח יוצא בצורה כזאת של כמעט שבוע שלם חוה''מ תודה מראש לעונים.
www.prog.co.il
פסח: אין מה לאכול!!!
איזו כותרת מקפיצה... אני יושבת עכשיו על תפריטים ואובדת עצות: מנות עיקריות יש לי די והותר, אני תקועה עם מנות אחרונות בעיקר, למרות שכל מנה מכל תחום תהווה גיוון מרענן. אז ככה: אנחנו לא אוכלים קטניות (חוץ מאורז. כן, אפגנים, תודה ששאלתם...) לא אוכלים מוצרי חלב לא אוכלים שום דבר מקופסאות שימורים ללא...
www.prog.co.il
פאלשע פיש
יש כאן ויזניצערס? רומיינערס? שיודעים איך להכין פאלשע פיש לפסח? (עדיף עם דבש בלי סוכר ;)) תודה!
www.prog.co.il
פרווה - פשטידת אגוזים גרוזינית - כשר לפסח
ב"ה אצלנו הפשטידה הזו מככבת תמיד, לא רק בפסח. היא פיקנטית, טעימה בין חמה ובין קרה, מתחסלת במהירות וקלה להכנה. עוד משהו? אה כן: #פרווה#כשל"פ#ללא גלוטן פלא שהגרוזינים מחזיקים במזווה 10 ק"ג אגוזים בשוטף?... פשטידת אגוזים גרוזינית מערבבים בקערה: 21/2 כוסות אגוזי מלך טחונים 1/2 כוס מים טוחנים...
www.prog.co.il
דרוש מתכון - מחפשת מתכון של עוגת תפוחים, כמובן של פסח....
אשמח למי שיש להעלות... תודה רבה מראש
www.prog.co.il
הנושאים החמים