לדעתי פותח האשכול התכוין לצ’קים של עסקים בכל אופן כל הכבוד לך על העזרה וכולם יהנומזל טוב.
(כמה תשלומים הגמ"ח פירגן לך?)
בגדול יש נושא אחד, הקרוס (2 קווים אלכסוניים ע"ג השיק) שאומר שמקבל השיק יהיה חייב להפקיד את השיק בחשבון ולא יוכל להגיע לבנק ולהוציא את הסכום במזומן מיידית (מה שיקשה עליך לערער על שיק מזוייף).
וכן הכיתוב "למוטב בלבד" (שבד"כ מוכנס בין 2 הקווים דלעיל) שאומר שאם נתת שיק למישהו אחר הוא לא יוכל להעביר אותו הלאה, ולכן אם נתת שיק במכולת הוא לא יוכל להעביר אותו לסוכן, שעלול להעביר לספק שיעביר ......וכן הלאה ואתה לא יודע איפה זה מתגלגל - וזה עלול להגיע לידיים ערביות שיש להם נטייה לתקן את הסכום המופיע בשיק (בלי בכללות כמובן, חבל באמת ש 95% ערבים מוציאים שם רע על כל השאר.....)
בנושא הזיופים מומלץ לרשום את הסכום בספרות עם קו כל שהוא שלא יגרום להוספת ספרה ובמילים להתחיל מיד בתחילת השורה כדי שאם תכתוב "אלף ש"ח" לא יוכלו להוסיף בהתחלה "מאה" וכדו'.....
......ועדיין חובה לעקוב אחרי שיקים, לפני חודשיים מישהו הכניס שיק שלי ע"ס 520 ש"ח והבנק גבה 570!
עוד נושא שצריך לקחת בחשבון שמבחינת דירוג אשראי שיק שחוזר זה הכי גרוע שיש, ובגלל סיבה פשוטה, כשאני מעביר אשראי אני לא מכיר אותך החברת אשראי מספקת לי את התשלום והיא נותנת לך מסגרת בכפוף לבדיקת ההכנסות ויכולת ההחזר שלך, לעומת זאת כשאתה נותן לי שיק נתת לי מילת כבוד, אתה בא ואומר לי 'תאמין לי' ופה אם אתה נופל אתה מוכיח שאתה לא ראוי לאימון.
והבעיה הכי גדולה בשיקים, זה שהם בתוקף לחצי שנה, זאת אומרת שאם אתה משלם לגן של הילד בשיקים ע"ס 700 ש"ח כל אחד, הוא יכול לא להפקיד במשך 5 חודשים ואז בבום אחד להפקיד את הכל 3500 ש"ח בב"א (הוא זבל, אבל אתה אכלת אותה), מה שאפשר לעשות (חוץ מכאשר אתה לווה באמצעות השיקים) זה לכתוב על השיק "מוגבל ל 14 יום" ואז אחרי 14 יום אי אפשר למשוך כבר את הכסף (אפשר גם יומיים אבל תן לבן אדם זמן לנשום......)
בהצלחה, שמחתי לתת שירות.
לדעתי פותח האשכול התכוין לצ’קים של עסקים בכל אופן כל הכבוד לך על העזרה וכולם יהנו
כאילו שאני מתכונת לשלם לעסק?לדעתי פותח האשכול התכוין לצ’קים של עסקים בכל אופן כל הכבוד לך על העזרה וכולם יהנו
לא, התכוונתי ברצינות, העזרה שלך הועילה,
אפשר לעשות גוגל סוגי צ’קיםכאילו שאני מתכונת לשלם לעסק?
לדעתי פותח האשכול התכוין לצ’קים של עסקים
השאלה היא לאיזה שיקים הכוונה-כאילו שאני מתכונת לשלם לעסק?
או שתעשה גוגל..השאלה היא לאיזה שיקים הכוונה-
שיק פרטי שאת/ה משלם כאדם פרטי למכולת/לגן/לשכר דירה.
או שיש לך עסק ואתה רוצה שתוכל לרכוש עבור העסק באמצעות שיקים.
או שאולי יש עוד סוגים שאני לא יודע ורק מי ש @שואף לגדולות יודע על זה ?
חזק ביותר!!חבל באמת ש 95% ערבים מוציאים שם רע על כל השאר.....)
למי שאין חשבון סטודנט כן (אם מדובר על צ’קים של אדם פרטי, של עסק אני לא מכיר..)יש עמלה על הוצאת צקים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים