מעלה לך צילום מסך. המקום שמודגש שם פותחים נושא חדשאני קופצת פה רגע נושא אם מישהי תוכל לעזור לי-
איך מפרסמים שאלה/הודעה וכו כדי שיראו את זה ב"הודעות חדשות"
(אני שואלת פה כי לא יודעת איך שואלים את זה שם)
אשמח לתגובה שתסביר לי מה ואיך לעשות
תודה רבה(וסליחה שזה לא קשור לכאן)
לדעת המנוסות,
מה יותר עסיסי?
בתנור או במחבת?
יצא מדהים!המתכון המנצח שלי:
(מתכון של סינה מזרחי, התפרסם במשפחה באנגלית לפני כמעט שלוש שנים, והוא פשוט מושלם)
מאז שאימצתי אותו, לא מצאתי תחליף. הוא נראה פשוט לכאורה, אבל יש איזון מושלם ביחסים בין כמויות הרכיבים,
והם מעניקים לפרגיות ציפוי מתובל-קריספי מאוזן בדיוק.
המתכון המקורי:
2 כפות שמן זית
כף פפריקה
כפית כמון
כפית שום גבישי
כפית מלח
1/2 כפית פלפ"ש גרוס
*אני אוהבת להוסיף קצת יותר שמן זית.
*המתכון המקורי הולך בתנור, על 230 מעלות/גריל, אני אימצתי למחבת פסים. אבל בעיתות לחץ או חוסר סבלנות למחבת מפוייחת בכיור - אני מכינה אותן בתנור ויוצא מושלם.
*המתכון במקור הולך עם ברוקולי, שגם אותו מצפים במעט מהתערובת. תענוג עילאי
בגלל שברוקולי לא עובר אצל חלק מהסועדים, המרתי לבצל, פלפלים ברצועות דקיקות, ופטריות פרוסות. (מתבלים את כל הירקות במעט מתערובת השמן והתבלינים)
מתחילה לטגן במחבת את הבצל, כשמתחיל להתרכך מוסיפה את הפלפלים וכשהם משחירים בקצוות- את הפטריות. כשהכל רך מזיזה את הירקות לצד המחבת, ממתינה שהצד הריק יתלהט ומתחילה להכניס את הפרגיות. בין לבין מערבבים את הירקות בפינה שלהם. כשהירקות מתרככים ומשחירים בקצוות אפשר להוציא אותם, ולטגן את שאר כמות הפרגיות תוך הקפדה שהמחבת תהיה לוהטת בהכנסתן.
בתנור- מכניסים קודם את הירקות לבד ל-10 דק' (על החום הכי גבוה), ואז מצמצמים אותם לצד ומכניסים את הפרגיות, עד שהן משחימות מבחוץ ומלבינות מבפנים גם בחלקים הכי עבים.
*ברגע שמזלג ננעץ בקלות בפרגית והצבע הפנימי לבן- מוציאים מהמחבת (או התנור), שהפרגיות לא תתייבשנה.
בהצלחה!
לדעתי בשניהם יוצא עסיסי, רק לא לייבש מידי!לדעת המנוסות,
מה יותר עסיסי?
בתנור או במחבת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //