דרך האתר הוא טוען שהמסמכים בבדיקהאם הוא רשום על חשבון מים/חשמל/ארנונה -כן כמובן עם ספח ושתעשה את זה דרך האתר במידה והוא לא נותן אז כנראה שכן צריך תצהיר של עו"ד
הפקידים לא תמיד מבינים ויודעים ולפעמים סתם הם אומרים שא"א ובמידה והוא מצליח גם דרך האתר אפשר זה אותה פעולה של העלאת מסמכים
דרך האתר הוא לא נותן כי זה כנראה נבדק עם בינה אוטומטית אבל דרך עמדות על הקו אפשררציתי לשאול-
אם האישה לא רשומה בחשבונות מים, חשמל וארנונה
האם מספיק לצרף ת.ז. וחשבון שהבעל כתוב בו?
או שגם לכזה מקרה צריך תצהיר עו"ד
דחוףףףףף
עשיתי כמו שאמרו פהדרך האתר הוא לא נותן כי זה כנראה נבדק עם בינה אוטומטית אבל דרך עמדות על הקו אפשר
זה רק בחופשי חודשיהאם פרופיל גאוגרפי מקנה הנחה רק בקנית "חופשי"
ומה עם ערך צבור???????????? אין שום הנחה??????????
אתה אומר מידיעהדרך האתר הוא לא נותן כי זה כנראה נבדק עם בינה אוטומטית אבל דרך עמדות על הקו אפשר
אפשר ואפשראתה אומר מידיעה
צריך לבדוק כל סיפור בפנ"ע
כי אם הבעל רשום אז האתר אמור ללהבין את זה ולאשר מה שפקיד לא תמיד מבין
וכמו שפותח/ת האשכול כתב/ה שזה הצליח לו דרך האתר
מנסה כבר כמה שעות ועדיין ממתין לבדיקת מסמכים. תוך כמה זמן באמת יש תשובה?
זה אמור לקחת מהרמנסה כבר כמה שעות ועדיין ממתין לבדיקת מסמכים. תוך כמה זמן באמת יש תשובה?
לכאורה אין כל תועלת בעדכון עבור הילדים.אז לילדים אין צורך לעדכן פרופיל גיאוגרפי ?
אז זה לא יתן שום הנחה?
ישלמו 157 שקל לחופשי חודשי?
ערך צבור נשאר מחיר מלא בגיאוגרפי?זה מקנה הנחה על החופשי חודשי שקיים כבר ברב קו
כלומר האם אני מקבל כסף בחזרה / זיכוי?
לא. רק על חופשי חדש לאחר שעודכן הפרופיל.זה מקנה הנחה על החופשי חודשי שקיים כבר ברב קו
כלומר האם אני מקבל כסף בחזרה / זיכוי?
אכן.ערך צבור נשאר מחיר מלא בגיאוגרפי?
ההנחה היא רק על חופשי?
רשום שצריך מ3 החודשים האחרונים. אין קשר אם זה שולם או לא.איפה אני משיגה מסמך ארנונה
האם צריך את של השנה (כי עוד לא שילמתי) או שאפשר גם את של 2024 וגם אותו אין לי איך אני משיגה אותו
אני שייכת לעירית בני ברק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים