נכתב ע"י צבי 554;1417675:לא נראה לי שאדם שלא יודע קרוא וכתוב יודע לפרוץ.
אני טועה?
נכתב ע"י trew;1418388:ואם אידיש זאת שפתו העיקרית?
אני מעדיף את הפיתרון הזה מאשר כל שלל העלבות שהועלו פה.
נכתב ע"י וויני פו;1418461:גם לי זה קרה, והתברר שהשארתי את החשבון שלי פתוח ומישהו נכנס בתום לב.
לא מדובר בחשבון בנק, כך שמן הסתם אין כאן כוונת זדון.
לא צריך להיכנס להיסטריה.
בסוף תגלי שזה משהיא שהייתה אצלך בבית ,חברה/גיסה/אחות/חברה מהעבודה..נכתב ע"י וויני פו;1418461:גם לי זה קרה, והתברר שהשארתי את החשבון שלי פתוח ומישהו נכנס בתום לב.
לא מדובר בחשבון בנק, כך שמן הסתם אין כאן כוונת זדון.
לא צריך להיכנס להיסטריה.
זה יפה שאתה דן אותו לכף זכותנכתב ע"י רוצה טוב;1419035:אחרי שקיבלתי כמה הערות נכונות ממספר אנשים, אני מתנצל על כמה מהדברים שנכתבו באשכול.
הנ"ל עשה זאת בטעות, עקב כך שלפני למעלה מחצי שנה ישבתי במחשב אצל מישהו, ומאז משום מה עדיין נשארה הסיסמא על המחשב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רק שמחה :), מדוזה כחולה ו-ניק 1391673 //