פרווה.חלבי או פרווה?
חלבי - הכנתי מתישהו קיש מהמם מבצק פריך חלבי, מילוי רויאל שמנת מתוקה, וירקות- ברוקולי/כרובית/פלפלים קלויים/ בטטה מרוככת/ אפשר גם חצילים מטוגנים וכד'.
מתאים לך?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מכירה את המושלמים שלך למרות שעוד לא עדכנתי, פשוט אין חידוש שהמתכונים שלך יוצאים מושלמים!![]()
חלבי - חגיגת קישים-----
ו---- קלוריות אז נכון שנגמר חנוכה ונכון שחלבי זה כבר לא מנהג ונכון שנמאס ובכל זאת- קישים מדהימים. קלים להכנה. טעימים רצח [מאיפה בא לי הביטוי הזה???] ומשמינים עוד יותר רצח.... בתמונה הקישים קרים והגבינ"צ שלמעלה נראית קצת עצובה:( בחימום היא מחייכת חיוך שממיס אותה מרוב חום ומפשט על פניה..:)...www.prog.co.il
![]()
פשטידת בטטה חלבית
עשיתי שנה שעברה, נראה לי מכאן. היא הייתה טעימה טעימה.... אשמח לנסות לאתר את המתכון, או לקבל אחר טעים תודהwww.prog.co.il
מעניין מאדיש לי מתכון של פשטידה פרווה, שתי שכבות- שכבה כתומה עם גזר, ושכבה ירוקה- קישוא,
יפה וחגיגית, מתאימה לחגים ואירועים.
לא מסובכת כמו שהיא נשמעת.
אם מעניין מישהי אני אעלה.
הכנתי לשבת, יצא מעולה! תודה!!בטטה מקולפת, טעים ממש:
בטטה אחת מקולפת (כלומר- במקום לחתוך, לקלף את כל הבטטה)
בצל מטוגן
3 כפות מיונז
כף שמן זית
ביצה (אני שמה 2)
קמח אני שמה לפי העין, אולי חצי כוס
חצי כפית א אפיה
מלח, פלפל, אבקת שום
מתאים לתבנית אינגליש קייק 1
זהו בעיקרון. כמובן אפשר להוסיף פטריות, לשלב תפוא וכו.
הפשטידה הקבועה של שבת
לא זוכרת מקור, בעיקר כי הסתכלתי על העיקרון בכמה אתרים ועשיתי לפי העין...
גם אני הכנתי, היוםבטטה מקולפת, טעים ממש:
בטטה אחת מקולפת (כלומר- במקום לחתוך, לקלף את כל הבטטה)
בצל מטוגן
3 כפות מיונז
כף שמן זית
ביצה (אני שמה 2)
קמח אני שמה לפי העין, אולי חצי כוס
חצי כפית א אפיה
מלח, פלפל, אבקת שום
מתאים לתבנית אינגליש קייק 1
זהו בעיקרון. כמובן אפשר להוסיף פטריות, לשלב תפוא וכו.
הפשטידה הקבועה של שבת
לא זוכרת מקור, בעיקר כי הסתכלתי על העיקרון בכמה אתרים ועשיתי לפי העין...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים