ניסיתי והתוצאה כנ"ל,אין מה להפסיד מלנסות
הוצאה לפועל (כמעט) לא לוקחים חפצים...יש קו שאם בא משטרה לקחת בחורים לצבא אז מצנתקים לכל העיר לבוא ..............
כשיבאו לקחת דברים אפשר להשיר שם הודעה אני גם יבוא להעיף אותם ..............
לא נראה שיש למשרד התחבורה איך לעזור,לפנות ללשכה של מקלב 02-6663333
מכירה כמה מקרים שממש עזרו בנושא תחבורה
אפשר לדבר רק עם נציגה מסויימת של העו"ד שמטפלת בתיק (כלומר לא מוכנה לתת אפשרות לדבר איתו),יש בצו עיקול מספר טלפון של העו"ד שמטפל בתיק תפנה אליו
לפנות ללשכה של מקלב 02-6663333
מכירה כמה מקרים שממש עזרו בנושא תחבורה
בהרבה מקרים יש להם איך לעזור ואני מכיר כמה אנשים שעזרו להם מלשכת מקלב מאוד, אבל אצלי...לא נראה שיש למשרד התחבורה איך לעזור,
בסוף התקשרתי ללשכת סגן השרה... שם אמרו שאחרי הטלת עיקול אין להם איך לעזור
זכור לי שאם תצליח להוכיח שלא קיבלת התראות הם יהיו חייבים לשחרר אותךמקנס ברכבת הקלה בסך 185 ש"ח אני צריך עכשיו לשלם יותר מ 600 ש"ח
ולא קיבלתי מכתב התראה לפנ"כ שהולכת להפתח נגדי תיק בהואה לפועל
האם יש לי (האזרח הקטן) אפשרות כלשהי לקבל הפחתה בסכום?
תודה לכל מי שמבין או יש לו נסיון בעניין
שאלה אחת פשוטה, הקנס ניתן שלא בנוכחותך?מקנס ברכבת הקלה בסך 185 ש"ח אני צריך עכשיו לשלם יותר מ 600 ש"ח
ולא קיבלתי מכתב התראה לפנ"כ שהולכת להפתח נגדי תיק בהואה לפועל
האם יש לי (האזרח הקטן) אפשרות כלשהי לקבל הפחתה בסכום?
תודה לכל מי שמבין או יש לו נסיון בעניין
הבעיה הקטנה... - אין למי להוכיחזכור לי שאם תצליח להוכיח שלא קיבלת התראות הם יהיו חייבים לשחרר אותך
תבדוק מה הכתובת במעטפות ששלחו לך
רק חייבת לציין שכשאמרו לך שלא יכולים להפחית לך זה לא היה התחמקות או חוסר רצון לעזור. מהיכרות אישית- הם מאוד רוצים לעזור, אבל בדר"כ יש רק דמות אחת בכל המערכת שיכולה לבטל והדמות הזו יושבת במשרדי החברה ולנציג שאתה מדבר איתו אין שום גישה אליה ועם כל רצונו הטוב- באמת אם הכל נעשה לפי החוק אין לו איך לעזורהעניין שלקחת כסף כולם מוכנים (ספציפית שילמתי דרך הוצל"פ) אבל לנסות לעזור, להוריד לפחות חלק מהריביות וכו' אחרי שלא ידעתי שאני עדיין צריך לשלם ולא קיבלתי שום התראה ע"כ זה לא בסמכותו של אף אחד
כמובן, מדובר סה"כ על תביעה של 400-600 ש"חמה שראיתי שרוב האנשים בסוף גם משקיעים המון מאמץ ואנרגיות, וגם בסוף משלמים יותר כסף.
כך אכן עשיתי אבל לא קיבלתי את מכתב התשובה ולכן לא ידעתי ש...להגיש בקשה לביטול הקנס במועד.
ובסופו של תהליך גם אני הגעתי למסקנהלא הלך
לשלם ודי.
אבל בזמנו הסברתי חזור והסבר שלא, לא נעשה לפי החוק, לא קיבלתי תשובה לערעור וגם לא קיבלתי התראות. ולא היה שום רצון טוב להפנות למי שיכול לעזור כפי שהיה אמור להיות במצב תקין.הכל נעשה לפי החוק אין לו איך לעזור
התייאשתי ושילמתי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים