איך?אפשר גם להקים לבד![]()
אני רוצה משהו פרטיאבל למה לא תחת פרוג?
איך?אפשר ללכת על אתר חדש ולהתקין מערכת פורומים ולשים סיסמאות לא בעיה
איך?
תוכל לעזור לי?
איך?אם אתה רוצה בתשלום מוזל למשהו בסיסי תוכל לפנות אליי
גם שם תעשה פרימיום בתשלום?...איך אפשר (אם אפשר) לפתוח לקבוצה פורום של כמה נושאים?
משהו פרטי לא תחת פרוג וכדו'
האם אפשר דרך קבוצות גוגל ?
אם כן איך?!
לא צ'אט שאם זה כמה נושאים אז כבר לא יודעים מה שייך למה
תודה לכל העוזרים והמסייעים
זה למשהו פרטיגם שם תעשה פרימיום בתשלום?...
יש בפלטפורמה הזו אפשרות לפורום
ברעיון זה קצת יקר, אבל אם יאן לך המון אנשים שמשתמשים, ויש סיסמה אז את לא חייבת לשדרג![]()
Kostenlose Homepage Erstellen | Eigene Website Erstellen - SITE123
SITE123 - kostenloser Webseitenersteller zeigt Ihnen, wie man eine Webseite mit vorgefertigten Styles und Layouts erstellt. Geben Sie Ihren Inhalte ein und 1,2,3 - schon sind Sie online!site123.com
וזה מצוין!
(דרך אגב הכל בעברית מלאה!)
מומלץ!זה למשהו פרטי
מצורף צילום מסך לדוגמה (הוספתי את זה לאתר שבניתי)יש בפלטפורמה הזו אפשרות לפורום
ברעיון זה קצת יקר, אבל אם יאן לך המון אנשים שמשתמשים, ויש סיסמה אז את לא חייבת לשדרג![]()
Kostenlose Homepage Erstellen | Eigene Website Erstellen - SITE123
SITE123 - kostenloser Webseitenersteller zeigt Ihnen, wie man eine Webseite mit vorgefertigten Styles und Layouts erstellt. Geben Sie Ihren Inhalte ein und 1,2,3 - schon sind Sie online!site123.com
וזה מצוין!
(דרך אגב הכל בעברית מלאה!)

speedsforyou שטרודל...איך?
זה אתר סגור או שתוכל לשלוח לי קישור?
בשלבי בניהזה אתר סגור או שתוכל לשלוח לי קישור?
3136694@ גימיל וכו'בשלבי בניה
תכתוב לי מייל ואני ישלח לך קישור
שלחתי3136694@ גימיל וכו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //