הילה פוטוגרפי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כמה לוקחים ? לכל ילד תמונת סטודיו או חוץ
הא ברור שגם עריכה פיתוח לא נראה ליהשאלה אם זה רק צילום או גם עריכה ופיתוח....
הם לא צריכים פיתוח הם מפתחים את זה על משו אבל תודה מאד עזרת ליאני הייתי ממליצה לך לעשות עם פיתוח ......
השאלה אם את רוצה לקחת לפי שעה 50-70 ש''ח
או פר תמונה 8-10 ש''ח לילד
כמובן אני כותבת לך כמה אני הייתי לוקחת תעשי את השיקול שלך
שרי אני מקוה שלא תפגעי שאני מצוטטת אותך.אני הייתי ממליצה לך לעשות עם פיתוח ......
השאלה אם את רוצה לקחת לפי שעה 50-70 ש''ח
או פר תמונה 8-10 ש''ח לילד
כמובן אני כותבת לך כמה אני הייתי לוקחת תעשי את השיקול שלך
כן אני יודעת שקשה אבל יש לי כבר הרבה ניסיון עם צילומי ילדים מיוחדים ........ובכלל עם חינוך מיוחד [ותק של 18 שנה מספיקשרי אני מקוה שלא תפגעי שאני מצוטטת אותך.
אבל צלמת לא יכולה לקחת לפי שעה 50-70 זה לא הגיוני
הרי יש גם עבודה לאחר הצילום.
יש את כל הזמן של הטלפונים וכו'
ועצמאית משלמת את כל ההוצאות מכיסה.
זה לא עבודה משרדית שיוצאים ל8 שעות חותמים כרטיס וסוגרים בסטה.
צלמת תצא ל3 שעות עבודה פיזית
ותחזור עם 200 שקל
ואחר כך תשב בבית תעביר, תמיין, תשלח לבחירה,
תבחר את הבחירה, תעבד, תעלה לגמבו, תתעסק עם התשלומים.
כבר עדיף להתנדב מראש וזהו.
מחיר ראלי לצלמת מתחילה זה מינימום 150-200 שקל לשעה לדעתי
אני חושבת שגננות מוכנות לשלם משהו כמו 10-15 שקל לתמונה
והילה קחי בחשבון שילדים מיוחדים זה קצת יותר פרוייקט לצלם.
המון הצלחה!
כמובן שצלמות לוקחות יותרנראה לי יותר בכוון שלן ה25 שקל לתמונה, זה מה שאני רואה שצלמות אחרות לוקחות בגנים רגילים, אז ק"ו על חינוך מיוחד שיות רקשה לעבד איתם .
שרי אני מקוה שלא תפגעי שאני מצוטטת אותך.
אבל צלמת לא יכולה לקחת לפי שעה 50-70 זה לא הגיוני
הרי יש גם עבודה לאחר הצילום.
יש את כל הזמן של הטלפונים וכו'
ועצמאית משלמת את כל ההוצאות מכיסה.
זה לא עבודה משרדית שיוצאים ל8 שעות חותמים כרטיס וסוגרים בסטה.
צלמת תצא ל3 שעות עבודה פיזית
ותחזור עם 200 שקל
ואחר כך תשב בבית תעביר, תמיין, תשלח לבחירה,
תבחר את הבחירה, תעבד, תעלה לגמבו, תתעסק עם התשלומים.
כבר עדיף להתנדב מראש וזהו.
מחיר ראלי לצלמת מתחילה זה מינימום 150-200 שקל לשעה לדעתי
אני חושבת שגננות מוכנות לשלם משהו כמו 10-15 שקל לתמונה
והילה קחי בחשבון שילדים מיוחדים זה קצת יותר פרוייקט לצלם.
המון הצלחה!
חמודהלא נפגעת....
רק לומדת....
כמובן שאם אני עושה לפי שעה אז גם אני מחשבת את שעות הערכה והמיון והנסיעות וכו......
ומחיר פר תמונה התכוונתי בסביבות ה10-8 ש''ח אם היא רק באה ומצלמת...בלי הדפסה כמובן....
תודה רותי על הארות!![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים