- הוסף לסימניות
אצלינו לאחר ניתוח עם הרדמה מקומית של האזור -ב"ה לא חזר.אפשר פרטים שלו ועל אופן הטיפול
האם זה חזר אחר כך?
לא תמיד צריך ניתוח.
פרטים שלו:
יונתן קפלין 0775531153
אצלינו לאחר ניתוח עם הרדמה מקומית של האזור -ב"ה לא חזר.אפשר פרטים שלו ועל אופן הטיפול
האם זה חזר אחר כך?
תוכלו לפרט על צורת הטיפול ,הניתוח מתבצע בלייזר ?אצלינו לאחר ניתוח עם הרדמה מקומית של האזור -ב"ה לא חזר.
לא תמיד צריך ניתוח.
פרטים שלו:
יונתן קפלין 0775531153
המספר הזה לא פעילאצלינו לאחר ניתוח עם הרדמה מקומית של האזור -ב"ה לא חזר.
לא תמיד צריך ניתוח.
פרטים שלו:
יונתן קפלין 0775531153
זה המספר שיש באתר: 072-3902711המספר הזה לא פעיל
www.lasercaplin.co.il
אני עם נסיון בתחום לצעריאחרי אנטיביוטיקה ללא שינוי
במקביל השריות במים עם יוד וסבון 3 פעמים ביום
הבוהן ברגל בצבע בורדו עם מוגלה כל הזמן בציפורן וכמובן כואב
מחפשים מישהוא מקצועי לטיפול בירושלים
או שאין ברירה ללכת לכרוג שירדים ויחתוך..(הבנו שכואב אחרי זה מאוד)
אשמח לקבל פרטים על מי ההמלצהאבל יש אחד מצוין במודיעין שמקבל פרטי (או במכבי בבית שמש)-אם זה נראה לך אני ארשום פרטים
רציתי להציע משהו אחר טבעי לציפורן חודרנית, לאחר שביתי סבלה רבות וכבר היתה מועמדת לניתוח, ברגע האחרון קרובת משפחה הציע לי לנסות את "ליין מעבדות" שיש להם טיפות ומשחות לבעיה זו, וכניסיון אחרון (העדפתי להמנע מניתוח כי שמעתי שזה יכול לחזור...) וב"ה תוך שבוע היה שיפור משמעותי! אנחנו כבר חצי שנה אחרי הטיפול ואין זכר לכאבים, הרגל נראית מצוין והתרפאה לגמרי!אשמח לקבל פרטים על מי ההמלצה
תודה
לי בתור ילד מתבגר היה לי דיי רציני נכנס לי הציפורן בעומק 1 ס' בתוך הבשררציתי להציע משהו אחר טבעי לציפורן חודרנית, לאחר שביתי סבלה רבות וכבר היתה מועמדת לניתוח, ברגע האחרון קרובת משפחה הציע לי לנסות את "ליין מעבדות" שיש להם טיפות ומשחות לבעיה זו, וכניסיון אחרון (העדפתי להמנע מניתוח כי שמעתי שזה יכול לחזור...) וב"ה תוך שבוע היה שיפור משמעותי! אנחנו כבר חצי שנה אחרי הטיפול ואין זכר לכאבים, הרגל נראית מצוין והתרפאה לגמרי!
בלי צריבהאני קניתי מפדיקוריסטית טיפות למניעת ציפורן חודרנית אחרי שטיפלנו בבעיה וב''ה לא חזר..
הפדקוריסטית הוציאה את הציפורן החודרנית ישרה את הציפורן והסבירה שצריך לגזור ישר ולא עגול.בלי צריבה
בלי הורדה מהבשר?
בטיפות לא פוגעות בנראות של הציפורן?
ד"ר פולק 0508200578אשמח לקבל פרטים על מי ההמלצה
תודה
אפשר את הטלפון של המרפאה שלו?ד"ר אנדי קרף מקצוען על
היום הייתי עם הבן שלי, הא אלוף!!
מקבל גם בירושלים ויש החזרים מהקופות
אם לא עונים לך אצלו, תרשמי לי נייד שלך ויחזרו אליך
0733890417אפשר את הטלפון של המרפאה שלו?
תודה!
הנושאים החמים