נכתב ע"י sh12;939779:תודה,
עבדתי לפי ההוראות שם ולא הצלחתי...
למה?
נכתב ע"י יעילות;939825:הנה קישור לתוכנה חינמית מצויינת לאיחוד [EMERAG] ופיצול [SPLIT] קבצי PDF שאני ממליצה עליה בחום, יש לי נסיון מעולה איתה.
http://www.pdfsam.org
אם לא תסתדרו עם ההורדה שם, אוכל לשלוח לכם בג'מבו מייל, כי הקובץ גדול מידי עבור הפורום.
במקרה זה, צרפו כתובת דואר אלקטרוני.
בהצלחה!!!
נכתב ע"י איי בי מדיה;939847:לוחצים על הלחצן הימני על הקובץ ולוחצים על שלב קבצים נתמכים ואז מוסיפים קבצים.
נכתב ע"י איי בי מדיה;939847:לוחצים על הלחצן הימני על הקובץ ולוחצים על שלב קבצים נתמכים ואז מוסיפים קבצים.
נכתב ע"י ראש בריא;940042:פשוט ביותר!
לחצן ימני על מספר הקבצים הנדרש...
נכתב ע"י ראש בריא;940046:ואח"כ:
נכתב ע"י יעילות;939825:הנה קישור לתוכנה חינמית מצויינת לאיחוד [EMERAG] ופיצול [SPLIT] קבצי PDF שאני ממליצה עליה בחום, יש לי נסיון מעולה איתה.
אם לא תסתדרו עם ההורדה שם, אוכל לשלוח לכם בג'מבו מייל, כי הקובץ גדול מידי עבור הפורום.
בהצלחה!!!
מעניין, לא מוכר לי, ואני משתמשת בתוכנה זו הרבה.נכתב ע"י אבי 24;942044:אכן תוכנה מעולה, אך לא חינמית. כשיצרתי את הקובץ נוספו עליו כיתוביות, ונכתב שכדי להוציא קובץ ללא הכיתוביות יש לקבל רשיון לתוכנה.
סליחה שלא ציינתי, באמת הורדתי ממערכת ההורדות של פורום נתיב.נכתב ע"י יעילות;939825:הנה קישור לתוכנה חינמית מצויינת לאיחוד [EMERAG] ופיצול [SPLIT] קבצי PDF שאני ממליצה עליה בחום, יש לי נסיון מעולה איתה.
בהצלחה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים