- הוסף לסימניות
שלחתי קובץ להדפסה וככה הוא הודפס
בית הדפוס טוען שהיתה בעיה בקובץ
מישהו יוכל להסיר לי מה הסיבה?
רואים את הסימון שיצרתי לצורך החיתוך
וכן במקומות מסויימים לא נחתך
לא הבנתי אפשר הסבריכול להיות שעשית קו בתצוגה של פחות מ-100% ובגודל האמיתי הקו רחוק יותר מהגרפיקה עצמה
ולכן זה נחתך ככה....
רק- למה רואים את הקו האדום אצל הילדה?!
לא הבנתי אפשר הסבר
הבנתי עכשיו מה שאת אומרת,אבל תראי בקובץעשית קו לחיתוך, נכון?
היית צריכה לעשות אותו בתצוגת קובץ של 100% (יכול להיות שכך עשית, אני לא יודעת)
אם תצוגת הקובץ היתה 50% וכד' הקו לא יהיה באותו מקום כשהקובץ יגדל ל-100%
זה יראה לך כאילו הוא ממש צמוד, כשבפועל- זה לא.
תנסי לעשות קו מסביב אוביקט בתצוגה של 50% ותגדילי לתצוגה 100% ותראי את ההבדל.
לגבי צבע הקו- האם הגדרת אותו כצבע ספוט?
זה לא היה אמור לצאת...
הבנתי עכשיו מה שאת אומרת,אבל תראי בקובץ
הכנתי אותו בגודל מטר על מטר,וככה גם יצרתי את הקו,בקנה מידה אמיתי
הבנתי עכשיו מה שאת אומרת,אבל תראי בקובץ
הכנתי אותו בגודל מטר על מטר,וככה גם יצרתי את הקו,בקנה מידה אמיתי
כן,העניין הוא שזה לא פעם ראשונה שלי וגם לא שניה...היית בתצוגה של 100% וכך שרטטת את הקו- צמוד לאובייקט?
ממש מוזר
ברור!!הגדרת את הקו כספוט?
ברור!!אני נראית כזאתי מתחילנית
![]()
אני מחכה להסברבכלל לא.
אבל לפעמים קורה..
בכל מקרה, מה הדפוס אומר?
איזו בעיה בקובץ?!
שיסביר את עצמו!!
מהנסיון שלי עם כמה בתי דפוס, הדפוס דורש רווח מלכתחילה בין סוף אלמנט לבין קו החיתוך, כדי שאם תהיה סטיה היא לא תחתוך את האלמנט,הקו לא יהיה באותו מקום כשהקובץ יגדל ל-100%
זה יראה לך כאילו הוא ממש צמוד, כשבפועל- זה לא.
נכון,יש להם קובץ הוראות הם מבקשים רווח של מילימטר,עשיתי הרבה יותר כי ככה הלקוחה אהבה, שזה יראה כעין מסגרתמהנסיון שלי עם כמה בתי דפוס, הדפוס דורש רווח מלכתחילה בין סוף אלמנט לבין קו החיתוך, כדי שאם תהיה סטיה היא לא תחתוך את האלמנט,
מה שמוזר כאן זה שהם הדפיסו גם את הקו חיתוך, אם עשית ספוט- הם ממש לא היו אמורים לעשות זאת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //