נכתב ע"י pinati;1836723:מה דעתכם על קבוצת רכישה למדפסות?
לא נראה לי שנוכל להוריד ב50% כי בכ"א זה ייבוא ולא ייצור עצמי, אבל גם 100 ו200 ש"ח זה טוב.
יש מעוניינים?
תצביעו!
ונראה אם יש לנו קבוצה.
כמובןנכתב ע"י הציירת;1836738:רק עם פקס
כמובןנכתב ע"י ישר;1836740:משולבת, לייזר.
נכתב ע"י הציירת;1836738:מקוה שלא יהיה לכם אותו כאב ראש של הכסא.
נכתב ע"י אפרת 10;1836760:אם יהיה משו קומפקטי שלא תופס מקום - יכול להיות שאני אצטרף
לאו דווקא ש/ל..נכתב ע"י pinati;1836804:מעניין שכולנו חולמים על אותו דבר
*לייזר ש/ל
נכתב ע"י רמה פלוס;1836827:יש לי ולעוד רבים כמוני כאן בפורום, את hp m127fn.
יש עליה המון המלצות.
היא עונה על כל הקריטריונים שציינתם, והיא לא ממש גדולה.
והטונרים החילופיים שלה ממש זולים.
בהצלחה!
נכתב ע"י GRN;1836835:השאלה כמה תוזיל קבוצת קניה
כי כמו שהבנתי הרווח עליה הוא לא גדול.
נכתב ע"י רמה פלוס;1836827:יש לי ולעוד רבים כמוני כאן בפורום, את hp m127fn.
יש עליה המון המלצות.
היא עונה על כל הקריטריונים שציינתם, והיא לא ממש גדולה.
והטונרים החילופיים שלה ממש זולים.
בהצלחה!
אין מכונת לייזר משולבת כולל פקס, טובה ברמה הזו ובמחיר של 400 שקל.נכתב ע"י תרצונת;1836842:יש עכשיו פרסום של רפאלי על מדפסות ב 400 ש"ח וב 630 ש"ח
האם הזולה (והקטנה יותר)שוה ?
כל המכונה הזו מומלצת רק לשימוש ביתי, ולא לשימוש משרדי.נכתב ע"י חצי;1836889:לי יש אותו והוא אכן עונה על 'כמעט' כל הקריטיונים חוץ מאחד שמאוד מפריע לי ובשביל זה אני רוצה לקנות חדש, הסורק שלו ממש על הפנים (טוב לשימוש ביתי אך לא משרדי)
הסורק מעולה!נכתב ע"י חצי;1836889:הסורק שלו ממש על הפנים (טוב לשימוש ביתי אך לא משרדי)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים