נכתב ע"י Rרחמים;1134829:זה נראה שיש לך כבר דרך לדעת הסיריאל של הדיסק, ובאמת מעניין לדעת מה היא אותה דרך ונשמח שתשתף אותנו
Dim fso As Object
Dim drv As Object
Dim strSeryal As String
Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set drv = fso.GetDrive("C:")
strSeryal = FormatNumber(drv.serialnumber)
נכתב ע"י Rרחמים;1134829:לגבי איפה לאחסן את הסיריאל לאחר הפעלה ראשונה כדי שהתוכנה לא תקבל אותו שוב בהפעלה שניה ואילך, אז לידיעתך אי אפשר להחביא אי שם איזה קובץ טקטס כי כל מה שזז במערכת שקוף לגמרי, יש קודים פשוטים מאוד שאפשר איתם לדעת בכל רגע איזה קובץ נוסף או השתנה בכל מקום בדיסק, וגם למשתמשים פשוטים יש כל מיני תוכנות שעושות להם את העבודה בחינם.
כך שאם תחביא אותו בסוף יוודע איפה זה.
נכתב ע"י אליהו פריד;1134981:אם יש דרך להפעיל אפליקציה חיצונית, יש לי דרכים פשוטות לעזור לך
נכתב ע"י Rרחמים;1134929:יש לי 3 חששות לגבי הקוד שהבאת:
1. אני כמעט בטוח שהוא לא יעבוד כלל במחשב וירטואלי
2. אני כמעט בטוח שאחרי פירמוט הסיריאלי של הדיסק שיוחזר ע''י קוד זה יהיה שונה, כלומר הקוד לא מחזיר את הסריאלי האמיתי של הדיסק שנתן לו היצרן.
3. מה תעשה כאשר אין במחשב כונן C רק למשל K ?
נכתב ע"י Rרחמים;1134929:יש לי 3 חששות לגבי הקוד שהבאת:
1. אני כמעט בטוח שהוא לא יעבוד כלל במחשב וירטואלי
2. אני כמעט בטוח שאחרי פירמוט הסיריאלי של הדיסק שיוחזר ע''י קוד זה יהיה שונה, כלומר הקוד לא מחזיר את הסריאלי האמיתי של הדיסק שנתן לו היצרן.
3. מה תעשה כאשר אין במחשב כונן C רק למשל K ?
Application.SysCmd(acSysCmdAccessDir)
ברור!נכתב ע"י Rרחמים;1135970:אז בדקתי כרגע במחשב וירטואלי של VM ושם הקוד הנ''ל מחזיר מספר אחר לגמרי מאשר במחשב הפיזי.
נכתב ע"י Rרחמים;1135970:א''כ לא מדובר על סיריאל של הדיסק קשיח הפיזי אלא על הכונן שרשום במערכת כהתקנה של כונן וממילא שגם אחרי פירמוט ברור שמספר זה ישתנה.
נכתב ע"י שמח לעזור;1136030:ההבחנה האמיתית בין מס' של מערכת ההפעלה לבין המס' הפיזי, הוא האורך. של המערכת הפעלה הוא קצר מאוד, פחות מ10 תווים.
עכ"פ, מה אכפת שבעת פרמוט יצטרכו שוב "להפעיל את המוצר"?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים