אבן החכמים
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אחד הגדולים!
אפשר לשלוח שוב תקטע? משום מה אני לא מצליחה להוריד את זה...אחד הגדולים!
לי זה לא נפתח מקודם ועכשיו נפתח ליאפשר לשלוח שוב תקטע? משום מה אני לא מצליחה להוריד את זה...
תודה רבה!
תודה! נפתח לי.לי זה לא נפתח מקודם ועכשיו נפתח לי
לא מגיע לי שום תודה, לא עשיתי כלום שיפתח לךתודה! נפתח לי.
וואי וואי.. תשמעו, אחד החזקיםםםם...
מה פתאום? זה נראה כמו איזו תכנה שע"פ האקורדים שמנגנים הפס קול גם מושמע כך... משהו באזור, ברור שאדון נתניהו לא זמרר כך...כאילו....פשוט חיברו הקלטה שלו+ מנגינה
לא ערכו כלום בהקלטה עצמה. צדקתי?
דווקא האזנתי כזה עם סינון טבעי של המנגינה ולפי דעתי הוא מדבר רגיל, המנגינה רק נותנת אפקט...מה פתאום? זה נראה כמו איזו תכנה שע"פ האקורדים שמנגנים הפס קול גם מושמע כך... משהו באזור, ברור שאדון נתניהו לא זמרר כך...
התראיין על זה השבוע אצל טוקרקרדיט: איציק וויס מנהל בית ספר "מזמור" למוזיקה
חח!! צודקת!, עכשיו שמעתי שוב ונסיתי להתנתק מלווי הפסנתר, ובאמת נשמע כמו הדבור המקורישלו, רק שמשהו יצירתי במיוחד, עשה מזה כמעט לחן!!, אליפות!!דווקא האזנתי כזה עם סינון טבעי של המנגינה ולפי דעתי הוא מדבר רגיל, המנגינה רק נותנת אפקט...
אני האלופה...שהצלחתי לאחוז את זה!!חח!! צודקת!, עכשיו שמעתי שוב ונסיתי להתנתק מלווי הפסנתר, ובאמת נשמע כמו הדבור המקורישלו, רק שמשהו יצירתי במיוחד, עשה מזה כמעט לחן!!, אליפות!!
הוא עשה את זה כבר לעוד 2 אנשים (לא זוכר מי הם)אני לא בטוח שהוא היה מצליח לעשות את זה עם מישהו אחר, נתניהו פשוט נואם מצויין ומנגן את הדיבור שלו בכוונה תחילה.
אז אולי תשתף אותנו?הוא עשה את זה כבר לעוד 2 אנשים (לא זוכר מי הם)
מישהו יכול להעלות לכאן??אם היה לי אותם.. אפילו לא שמעתי אותם, רק שמעתי שהוא אמר את זה לטוקר.
עריכה: נסו את אלו (לא פתוח אצלי)
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים