חוצניק רציני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מישהו היה פעם קונקשן בגרמניה פרנקפורט.
יש מה לעשות באזור?
(7שעות)
יש מה לעשות באזור?
(7שעות)
אני אישית לא עשיתי קונקשן אבל אם יש לך 7 שעות אפשר לצאת לעיר קצתמישהו היה פעם קונקשן בגרמניה פרנקפורט.
יש מה לעשות באזור?
(7שעות)
יש לך מושג אם מסוכן להסתובב שם בלבוש חרדי?אני אישית לא עשיתי קונקשן אבל אם יש לך 7 שעות אפשר לצאת לעיר קצת
אם צריך טיסות או משהו מוזמן להתייעץ
אני אישית לא מכיר את המקום ולא יכול לקחת אחריות , לא יודע מה המצב בעיקר אחרי המלחמה , עקרונית באזורים מרכזיים אמור להיות בסדריש לך מושג אם מסוכן להסתובב שם בלבוש חרדי?
100 אחוז,יש גם את המקום שאמא של רש"י נבלעה בו בקיר המקוה של רש"י ועוד,אבל זה רחוק מהשדה תעופה והמונית עולה לי 300 דולר אני צריך משהו קרוב שאפשר להגיע ברכבת,אטרקציה משהוהלוואי והיה לנו קונקשן בפרנקפורט.
יש שם בית קברות עתיק בו טמונים הפני יהושע, רבי נתן אדלר, בעל ההפלאה, הרש"ש, מהר"ם שיף ועוד.
אתה רציני? זה 12 קילומטר, 20 דקות נסיעה. למה יעלה 300 דולר?100 אחוז,יש גם את המקום שאמא של רש"י נבלעה בו בקיר המקוה של רש"י ועוד,אבל זה רחוק מהשדה תעופה והמונית עולה לי 300 דולר אני צריך משהו קרוב שאפשר להגיע ברכבת,אטרקציה משהו
לא יודע בדיוק אני ביקשתי ממנו(זה נהג ישראלי בוגר צבא)ללכת לרש"י ולמהר"ם שי"ף,והוא לוקח גם לבית חב"ד שיש אכל ומקלחת,והוא מבקש 250 יורואתה רציני? זה 12 קילומטר, 20 דקות נסיעה. למה יעלה 300 דולר?
אולי כוונתך על שדה התעופה פרנקפורט האן ?
לא אמרת בזה כלום.Frankfurt, (Frankfurt Intl)
איפה אמור להיות כתוב אם זה hhn או fra?לא אמרת בזה כלום.
אין לי מושג מה הניירת שלך, אבל אם אתה בשדה המרכזי של פרנקפורט FRA תוכל להגיע בקלי קלות בתח"צ לבית הקברות.איפה אמור להיות כתוב אם זה hhn או fra?
אוקקי תודה.אין לי מושג מה הניירת שלך, אבל אם אתה בשדה המרכזי של פרנקפורט FRA תוכל להגיע בקלי קלות בתח"צ לבית הקברות.
לוקח מהשדה את הרכבת האדומה, 12 דקות נסיעה ללא עצירות עד לתחנה המרכזית, משם רכבת ירוקה U5 נוסע 6 תחנות, עד תחנת הספריה הלאומית, משם זה כמה דקות הליכה.
אגב, אין צורך להיסחב עם המזוודה, יש בשדה שירותי שמירת חפצים במחיר פעוט.
לא שמעתי על מקרי אנטישמיות יוצאים מגדר הרגיל, כל אירופה מלאה במוסלמים. זה מה יש.אוקקי תודה.
יש לך מושג איך זה להסתובב שם בלבוש חרדי?
איך משלמים ברכבת?לא שמעתי על מקרי אנטישמיות יוצאים מגדר הרגיל, כל אירופה מלאה במוסלמים. זה מה יש.
כשאני מגיע לספריה הלאומית לאיפה ללכת?אין לי מושג מה הניירת שלך, אבל אם אתה בשדה המרכזי של פרנקפורט FRA תוכל להגיע בקלי קלות בתח"צ לבית הקברות.
לוקח מהשדה את הרכבת האדומה, 12 דקות נסיעה ללא עצירות עד לתחנה המרכזית, משם רכבת ירוקה U5 נוסע 6 תחנות, עד תחנת הספריה הלאומית, משם זה כמה דקות הליכה.
אגב, אין צורך להיסחב עם המזוודה, יש בשדה שירותי שמירת חפצים במחיר פעוט.
יש מכונות אוטומטיות בכניסה, כדאי לרכוש חופשי יומי.איך משלמים ברכבת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //