זה בטוח יהיה משו משו... מחכים!נכתב ע"י shosh22;1319931:הקופסאות מצוינות לאחסון, (אם מקשטים אותם יפה מוזמנת לראות כאן הדרכה.
ניתן לעשות מהם גם עציצים (נקרא לזה כך, כמו אגרטל..) לפרחים, זה יפה במיוחד כשרוצים משהו מעניין יותר לעיצוב השולחן, אפשר לקשט בעיצוב ייחודי.
זה גם טוב לעציצים תלויים (צריך לנקב חורים בתחתית)
יש לי בבית איזה 6-7 קופסאות סימילאק גדולות שחברה הביאה לי, בעזרת ה' מקווה לעשות איתם משהו בקרוב ואעלה לבלוג ולניוזלטר..זה עדיין ממתין כי אני מחכה לרעיון מסוים![]()
נכתב ע"י אדל;1319783:אני צבעתי קופסאות של סימילאק בצבע אקרילק זה יוצא ממש יפה וזה טוב לאיחסון של חומרי יצירה, טושים, צבעים וכו'
או חלקי משחק כמו פטריות ומשושים וכל אלה...
הקופסאות של מטרנה לא ממש יפות... הן מרובעות וחסרות חן אחרי הצביעה...
זהו, שיש לי בעיקר מטרנה. ורק סימילאק אחד.נכתב ע"י GRN;1319786:אם יש לך של סימילאק גדולות
ואת בירושלים
אשמח מאוד לקבל!
רעיון!נכתב ע"י ציורית;1319907:ראיתי פעם קופסא של סימילאק שהפכה לקופסא טישו- לגליל נייר טואלט במכסה עשו חור ודרכו משכו את הנייר.
גם רעיון...נכתב ע"י חדוי כנרת;1319929:אני מאחסנת בהן קורצנים לאפיה, קונוסי מתכת, גלילי מתכת,ותבניות אישיות מדוגמות.
בתחום מכשירי הכתיבה, נרות דבק חם ועוד אחד לסרגלים ועוד
עציצים זה רעיון טוב!נכתב ע"י shosh22;1319931:הקופסאות מצוינות לאחסון, (אם מקשטים אותם יפה מוזמנת לראות כאן הדרכה.
ניתן לעשות מהם גם עציצים (נקרא לזה כך, כמו אגרטל..) לפרחים, זה יפה במיוחד כשרוצים משהו מעניין יותר לעיצוב השולחן, אפשר לקשט בעיצוב ייחודי.
יש לי בבית איזה 6-7 קופסאות סימילאק גדולות שחברה הביאה לי, בעזרת ה' מקווה לעשות איתם משהו בקרוב ואעלה לבלוג ולניוזלטר..זה עדיין ממתין כי אני מחכה לרעיון מסוים![]()
לא עדיף קופסאות שקופות לכל המשחקים הללו?נכתב ע"י לנדא;1320811:מקשטים יפה, (עם וואשי טייפ / מרססים בספריי בצבע אחיד, ונותנים לילדים לקשט במדבקות, וכדו...)
ואח״רכ יוצרים מזה משחק השחלות שילדים מאד אוהבים (מיועד לגילאי 1-2):
בקופסא אחת עושים במכסה: (לגיל 2) 2 חורים בצורת עיגולים חור אחד בדיוק בגודל של פונפון גדול וחור אחד בגודל של פונפון קטן. או (לגיל 1) רק חור אחד בגודל אחד (מומלץ הגדול) והילד משחיל פונפונים בגודל המתאים (מאחסנים את הפונפונים בקופסא כמובן)
בקופסא שניה עושים כנ״ל רק עם חריצים ב2 רוחבים שבהם משחילם מקלות רופא/ארטיק.
ניתן לעשות משחק משולב של 2 חורים אחד חריץ למקלות רופא ואחד חור לפונפון.
זה משחק שמפתח גם את המוטוריקה העדינה (ההשחלה) וגם את ההבחנה החזותית, (בין הסוגים השונים)
נכתב ע"י ציורית;1319907:ראיתי פעם קופסא של סימילאק שהפכה לקופסא טישו- לגליל נייר טואלט במכסה עשו חור ודרכו משכו את הנייר.
נכתב ע"י חדוי כנרת;1319929:אני מאחסנת בהן קורצנים לאפיה, קונוסי מתכת, גלילי מתכת,ותבניות אישיות מדוגמות.
בתחום מכשירי הכתיבה, נרות דבק חם ועוד אחד לסרגלים ועוד
נכתב ע"י אושמוש;1321902:כדאי לשים לב בתחום של קורצנים לאפיה וכו'-כלומר תחום האוכל.
כי במשך הזמן הקופסא מעלה חלודה.
בפרט אם זה דברים ששוטפים אותם מידי פעם.
נכתב ע"י shosh22;1319931:הקופסאות מצוינות לאחסון, (אם מקשטים אותם יפה מוזמנת לראות כאן הדרכה.
נכתב ע"י לאה מירל;1326408:הנה עוד כמה דוגמאות מהרשת..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים